Intel G33/G31 Express Chipset Family CS:GO Performansı

Cemzengiin

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle Merhaba arkadaşlar,
Benim sistemim biraz eski ve bilgisayar sistemleriyle ilgili pek bir bilgim yok. Fazla uzatmadan konuya geçeyim, Arkadaşlar bu sistem Cs:go' yu kaldırır mı ? Yani kasma falan olur mu hangi ayarlarda oynarım kaç fps alırım söylerseniz sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
G33 ve G31 ekran kartı değil. Ekran kartı takma yerinin bulunduğu yer diye biliyorum. Ben de ekran kartı takılı değil ama o yazıyor.
Zaten başlığı ben farklı yazmıştım fakat arkadaşlar düzenlemiş. Ayrıyetten benim sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim

Yardım edebilecek biri yok muu ?

Konu Güncel arkadaşlar lütfen yardım edin o kadar para verip oynayamamak istemem.

Bu sistemi ne zaman aldın ve kaç para verdin ki o kadar para verip oynayamamak istemem diyorsun?

6 senelik bilgisayar kardeşim. 25 tl çokta fazla bi miktar değil ama paramında boşa gitmesini istemem. Sistemim kötü biliyorum ama kaldırır mı kaldırmaz mı merak ediyorum ona göre alıcam oyunu. Ve sanırsam yanlış anladınız oyuna para verip oynayamamak istemem demeye çalıştım bilgisayara değil
Bu sistemi ne zaman aldın ve kaç para verdin ki o kadar para verip oynayamamak istemem diyorsun?

Evet yanlış anlamışım, bilgisayardan bahsediyorsunuz sanmıştım. İşlemciniz sanırım tek çekirdekli ve anakartın üzerinde bulunan "Onboard VGA" şeklinde tabir edilen grafik işlemcisini kullanıyorsunuz. O grafik işlemcisi ile CS:GO oynayamazsınız. R7 240 veya R7 250 alıp oynayabilirsiniz diyecektim ama büyük bir ihtimalle o işlemci çok darboğaz yapar. Yani benim fikrim boşuna 25 tl verip oyunu almayın çünkü oynayamazsınız.

Şuan para biriktiyorum 15 tatile kadar falan bilgisayar almayı düşünüyorum 1000 ile 1500 tl arası bana bi sistem önerebilir misiniz çoğu oyunu rahat oyniyabileceğim. 1500 TL biraz düşük fiyat ama elimden anca bu kadar geliyor. Topliyamıyorsanızda sorun değil teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…