Intel G33/G31 Express Chipset Family CS:GO Performansı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video, benim ilk ekran kartım olan 7100 GS'nin TF2 performansına ait. G31/33 yongaseti 7100 GS'den daha güçlü. Bu yüzden 720p Medium ayarlarda akıcı oynayabilmen gerekiyor.

Peki çok sağolun indirmeye başliyacağım. Bu arada şuan WARFACE diye ir oyun indiriyorum acaba onunla ilgili bir bilginiz var mı ? Güzel oyun mu ve hangi ayarlarda oynayabilirim Zahmet olucak biraz ama kusura bakmayın

Peki çok sağolun indirmeye başliyacağım. Bu arada şuan WARFACE diye ir oyun indiriyorum acaba onunla ilgili bir bilginiz var mı ? Güzel oyun mu ve hangi ayarlarda oynayabilirim Zahmet olucak biraz ama kusura bakmayın
Benim eski ekran kartım G41 Express Chipset Warfacede kasma yapıyor bence indirme ama az kasmayla oynarım dersen indirebilirsin.

G33 ve G31 ekran kartı değil. Ekran kartı takma yerinin bulunduğu yer diye biliyorum. Ben de ekran kartı takılı değil ama o yazıyor.
acaba bu sistem zula oyununu en düşük seviyede kaldırırmı

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 261
  • sdas.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 319
Hangi oyunu hangi ayarlarda oynayabileceğini sormak yerine oyunu kurup kendin test etsen ? Tavsiye sistem olarak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…