Intel G41 chipset PES 13 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 8.1

Kerim Demirel

Decapat
Daha fazla  
RAM
2gb
SSD veya HDD modeli
1tb hdd
Ekran kartı
Intel g41 chipset
Anakart
Asus
İşlemci
Intel pentium e5700
Arkadaşlar selamünaleyküm. benim sistem şöyle 2 GB DDR3 RAM Intel Pentium E5700 3.0GHz işlemci Intel G41 chipset Ekran kartı 1TB HDD Windows 8.1 PES 13 kaldırır mı veya da PES 12 PES 11?

Arkadaşlar selamünaleyküm. benim sistem şöyle 2 GB DDR3 RAM Intel Pentium E5700 3.0GHz işlemci Intel G41 chipset Ekran kartı 1TB HDD Windows 8.1 PES 13 kaldırır mı veya da PES 12 PES 11?
G41 içinde GMA x4500 ekran kartı olur:

PES 2013:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PES 2012:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

20-25 FPS ile açıyor.

G41 içinde GMA x4500 ekran kartı olur:

PES 2013:

PES 2012:

20-25 FPS ile açıyor.

Peki bu sisteme oyun önerisi verirmisjn

Peki bu sisteme oyun önerisi verirmisjn
Sosyalde oyun tavsiyeleri var. Google'da şöyle arat:
Çıkan sonuçlar:
gibi...

Ek: Diğer türlü benim 1993'de Amiga 500+'dan beri tekrar tekrar oynadığım onlarca oyun var, benim gençliğimin oyunları olduklarından seviyorum ve sistem gereksinimleri düşükden de düşük kalıyorlar artık. Ama nesil farkı var, sana sıkıcı gelebilirler.

Sosyalde oyun tavsiyeleri var. Google'da şöyle arat:
Çıkan sonuçlar:
gibi...

Ek: Diğer türlü benim 1993'de Amiga 500+'dan beri tekrar tekrar oynadığım onlarca oyun var, benim gençliğimin oyunları olduklarından seviyorum ve sistem gereksinimleri düşükden de düşük kalıyorlar artık. Ama nesil farkı var, sana sıkıcı gelebilirler.
Tamam usta teşekkürler iyi geceler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı