Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 670 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ekim 2021 #1 Intel G41 Express chipset (işlemci: Intel Core 2 Duo) ekran kartım var. Ekran kartımı güncelleme veya daha iyi bir hale nasıl getirebilirim?
Intel G41 Express chipset (işlemci: Intel Core 2 Duo) ekran kartım var. Ekran kartımı güncelleme veya daha iyi bir hale nasıl getirebilirim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.931 Çözümler 245 8 Ekim 2021 #2 Xilared dedi: Intel G41 Express chipset (işlemci: Intel Core 2 Duo) ekran kartım var. Ekran kartımı güncelleme veya daha iyi bir hale nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam güncel sürümleri yok sanırım artık. Güncellesen de verim alacağını zannetmem.
Xilared dedi: Intel G41 Express chipset (işlemci: Intel Core 2 Duo) ekran kartım var. Ekran kartımı güncelleme veya daha iyi bir hale nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam güncel sürümleri yok sanırım artık. Güncellesen de verim alacağını zannetmem.
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 670 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ekim 2021 #3 ReloadingData dedi: Hocam güncel sürümleri yok sanırım artık. Güncellesen de verim alacağını zannetmem. Genişletmek için tıkla... Peki ya eklenti falan olur mu, mesela grafik yaması vb? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2021
ReloadingData dedi: Hocam güncel sürümleri yok sanırım artık. Güncellesen de verim alacağını zannetmem. Genişletmek için tıkla... Peki ya eklenti falan olur mu, mesela grafik yaması vb?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.931 Çözümler 245 8 Ekim 2021 #4 Xilared dedi: Peki ya eklenti falan. Olur mu mesela grafik yaması vb. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam. Zaten eklenti yama vs öyle bir şey yok.
Xilared dedi: Peki ya eklenti falan. Olur mu mesela grafik yaması vb. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam. Zaten eklenti yama vs öyle bir şey yok.
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 670 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ekim 2021 #5 ReloadingData dedi: Olmaz hocam. Zaten eklenti yama vs öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.
ReloadingData dedi: Olmaz hocam. Zaten eklenti yama vs öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.039 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 8 Ekim 2021 #6 Xilared dedi: Intel G41 Express chipset (işlemci: Intel Core 2 Duo) ekran kartım var. Ekran kartımı güncelleme veya daha iyi bir hale nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer Donanım Kimliği varsa, şansımı deneyebilirim. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net
Xilared dedi: Intel G41 Express chipset (işlemci: Intel Core 2 Duo) ekran kartım var. Ekran kartımı güncelleme veya daha iyi bir hale nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer Donanım Kimliği varsa, şansımı deneyebilirim. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 8 Ekim 2021 #7 Bende kullandım çalışıyorsa hiç kurcalama derim. Windows 10 kullanıyorsan 1.1 WDDM sürümü olması lazım otomatik yükleniyordu.
Bende kullandım çalışıyorsa hiç kurcalama derim. Windows 10 kullanıyorsan 1.1 WDDM sürümü olması lazım otomatik yükleniyordu.
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 670 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ekim 2021 #8 Mahmut_ER34 dedi: Bende kullandım çalışıyorsa hiç kurcalama derim. Windows 10 kullanıyorsan 1.1 WDDM sürümü olması lazım otomatik yükleniyordu. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum.
Mahmut_ER34 dedi: Bende kullandım çalışıyorsa hiç kurcalama derim. Windows 10 kullanıyorsan 1.1 WDDM sürümü olması lazım otomatik yükleniyordu. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum.