N nacam Kilopat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2016 #1 Bende intel g41 ekran karti var. 780 mb rami olsa da 64 kullaniyor. Ben birinde gordum ayni ekran karti ama onda 64 değil de 128 kullaniliyor. Yardim eder misiniz onun ramini arttiriyim 128 yapiyim. Yorum ve yardimlarinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2016
Bende intel g41 ekran karti var. 780 mb rami olsa da 64 kullaniyor. Ben birinde gordum ayni ekran karti ama onda 64 değil de 128 kullaniliyor. Yardim eder misiniz onun ramini arttiriyim 128 yapiyim. Yorum ve yardimlarinizi bekliyorum.
Existentia Kilopat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 12 Haziran 2016 #2 Bios ayarlarından ramini arttırabilirsiniz ayrıca technopactın youtube kanalında böyle bir videosu vardı
Bios ayarlarından ramini arttırabilirsiniz ayrıca technopactın youtube kanalında böyle bir videosu vardı
camaleddin Hectopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2016 #3 Tesekkur ederim ama yaptom olmadi save diyom 256 yapiyom save etmiyo yine 64 bel ki ramim az ondan olabilirmi ddr3 2 gb ram Existentia dedi: Bios ayarlarından ramini arttırabilirsiniz ayrıca technopactın youtube kanalında böyle bir videosu vardı Genişletmek için tıkla... biosdan yaptim amma olmuyo ramimi az belki ondan
Tesekkur ederim ama yaptom olmadi save diyom 256 yapiyom save etmiyo yine 64 bel ki ramim az ondan olabilirmi ddr3 2 gb ram Existentia dedi: Bios ayarlarından ramini arttırabilirsiniz ayrıca technopactın youtube kanalında böyle bir videosu vardı Genişletmek için tıkla... biosdan yaptim amma olmuyo ramimi az belki ondan
Existentia Kilopat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 23 Haziran 2016 #4 camaleddin dedi: Tesekkur ederim ama yaptom olmadi save diyom 256 yapiyom save etmiyo yine 64 bel ki ramim az ondan olabilirmi ddr3 2 gb ram biosdan yaptim amma olmuyo ramimi az belki ondan Genişletmek için tıkla... İşlemci modelinden veya Ram den kaynaklı olabilir
camaleddin dedi: Tesekkur ederim ama yaptom olmadi save diyom 256 yapiyom save etmiyo yine 64 bel ki ramim az ondan olabilirmi ddr3 2 gb ram biosdan yaptim amma olmuyo ramimi az belki ondan Genişletmek için tıkla... İşlemci modelinden veya Ram den kaynaklı olabilir