Intel G4560 ve GTX 1050 Sistem Nasıldır?

Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Para biriktiriyorum, az kaldı. 2660 TL'lik bir bilgisayar oluyor toplamda. Biliyorum, yeni nesiller geliyor. Ama yeni 2. nesil Ryzen gelse anakarta ve işlemciye daha fazla para vermiş olacağım ve bu da beni zorlayacak. 2000 serisi Nvidia ekran kartları çıkmasına baya bir var (Bu fiyat aralığında).

Öneriniz varsa yazar mısınız? Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Para biriktiriyorum, az kaldı. 2660 TL'lik bir bilgisayar oluyor toplamda. Biliyorum, yeni nesiller geliyor. Ama yeni 2. nesil Ryzen gelse anakarta ve işlemciye daha fazla para vermiş olacağım ve bu da beni zorlayacak. 2000 serisi Nvidia ekran kartları çıkmasına baya bir var (Bu fiyat aralığında).

Öneriniz varsa yazar mısınız? Şimdiden teşekkürler. :)
İşlemçiyi İntel i3 6100 yapsan daha iyi olur

Intel'in 8.nesil haricindeki işlemcisi alınmaz artık. Monitör dahil 2700₺ mi bütçeniz?

arkadaşımız İntel tabanlı topluyor galiba
Aslında X950 toplayacaktım. Bu forumda ayrıntılı bilgisi pek yok. Farklı konularda araştırdım. Ve G4560 seçtim. Yükseltme yapmayacağım. Yeni bilgisayar alacağım zaman bu bilgisayarı 2. el olarak satacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı