Intel G4600 350 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

Bloodaxe

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. ASRock H110M DVS R3.0 ve G4600 sahibim. 350 TL gibi bir bütçem var. 15-20 TL aşağısı yukarısı olabilir çok sıkıntı değil. Dediğim gibi ekran kartı tavsiyesi arıyorum GT 1030 var şuan aklımda. Fakat fazla bilgiye sahip değilim sizlerden tavsiye ve öneri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Oynayacağınız oyuna göre değişir hocam. GT1030 ucuz ve güncel bir kart, fakat ya istediğiniz oyunda yeterli performansı veremezse ? Biliyoruz ki bu grafik kartında bellek bant genişliği ve cuda çekirdeği sayısı düşük. Bu da bazı oyunların istenilen şekilde oynanamamasına neden olabilir. İkinci el grafik kartları hakkında ne düşünürsünüz ? Şöyle bir kart iyi bir seçim olur bence: ASUS HD7870 DIRECT CU2 2GB GDDR5 Ekran Kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 479620758

Oynayacağınız oyuna göre değişir hocam. GT1030 ucuz ve güncel bir kart, fakat ya istediğiniz oyunda yeterli performansı veremezse ? Biliyoruz ki bu grafik kartında bellek bant genişliği ve cuda çekirdeği sayısı düşük. Bu da bazı oyunların istenilen şekilde oynanamamasına neden olabilir. İkinci el grafik kartları hakkında ne düşünürsünüz ? Şöyle bir kart iyi bir seçim olur bence: ASUS HD7870 DIRECT CU2 2GB GDDR5 Ekran Kartı - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 479620758
Belirtmiş olduğunuz ekran kartı ile GT 1030 arasındaki farklar nedir hocam?

Çok saçma sapan birşey yazmışsın saygı duyuyorum senin paran senin kararın iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı