İntel G840 Isınma Sorunu

Umut Özdemir

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende İntel G840 2.8 GHz 2 Çekirdek işlemci var. Boşta 65-70 Derece civarında çalışıyor. Oyunda 102 dereceyi gördü normalmidir sizce? Bu arada termal macun değişmişti. İşlemcinin üstündekini termal macunun içinden çıkan aparatla temizlettirdim biraz fakat soğutucudaki termal macun çok kurumuş onunkini çıkartamadım fazla. İşlemcinin üstündeki yazıları okuncak kadar çıktı soğutucuda belirttiğim gibi oldu. Soğutucum kendi içinden çıkan soğutucudur. Termal macununu güzelce sıktım ve çokta iyi yaydırdım sizce sorun nedir?

Sistemim ;

MSI H61M-P20 (G3) Intel H61 Soket 1155 DDR3 1333MHz Anakart

Asus R7 265 2GB 256 Bit Ekran Kartı

4 Gb 1333 Mhz Tek Modül Ram

İntel G840 2.8 Ghz 2 Çekirdek İşlemci

400w Power Suplly

500 Gb Hdd

Overclok yapmadım. Valla tam net olarak nekadar sürdüğümü hatırlamıyorum fakat 2-3 nohut tanesi kadar sıktım ve yaydırdım.

Overclok yapmadım. Valla tam net olarak nekadar sürdüğümü hatırlamıyorum fakat 2-3 nohut tanesi kadar sıktım ve yaydırdım.
2-3 Nohut tanesi? Çok fazla sıkmışsınız. Isı alış-verişi iyi bir şekilde olmuyor olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
17:37'ye bakarsan ne kadar süreceğini anlarsın.

Benimkide bu kalınlıktaydı aşağıyukarı. Soğutucuda çok kötü onunda etkisi varmıdır?

MSI afterburnerle. Evet çalışıyor. Kapanmadı bilgisayar.

Hayır yapmadım

Valla ETS2 oynarken kasa feci derecede ısınıyor kasayı ellediğimde çok rahat hissediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…