İntel G840 Isınma Sorunu

Evet yüksel casper.Valla Pegatronu bios güncellemesi sırasında bozduk aldım yeni anakart ve ekran kartı. Hepsini toptan kendim topladım. Ondan sonra ısınmaya başladı gerçeği eskiden hiç kontrol etmedim sınıyomu diye

Hayırlısı olsun Casper zamanında öyle bir keklemiş diyorum ama eskiden tek bildiğim şey, 2009 yılında tabiiki, 4GB ram olsun yeter bana Tabii 2-3 yıl geçince oyun oynamaya başladım Delta force ile. Hiç kasmıyor muhteşem bilgisayar falan Gta San Andreas yükledim ve sonuç fiyasko Medium ayarlarda bile kasar mı bir bilgisayar Ne diyeyim casper asla alınmaz Ayrıca hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? Oyunlarda fps değeri nedir?

Asus r7 265 2GB 256 Bit. Tek denediğim oyun ETS2 oda yerine göre değişiyor genel olarak 45 FPS diyebilirim Arada ani donmalar oluyor onu işlemciye bağlıyorum

O kadar ısınma normal değil. AIDA64 ile sıcaklıklara bakın, ondan sonra durumu öğrenelim.

Gerçekten 100 derece olsa sistem çoktan kapanmış olur ve sen işlemci soğutucusuna elini dokunduramazsın.
Sıcaklıkları arkadaşın da dediği gibi AIDA64 Extreme Edition ile ölç. Deneme sürümünün buradan indir : Downloads | AIDA64
Bilgisayar > Algılayıcı aygıtı yolunu takip et ve açılan sayfanın bir çıktısını buraya yükle.
Oyunlardaki donmaların sebebi de elbette işlemci sıcaklığının tavan derecelere ulaşmasından kaynaklanabilir.

İşlemci sıcaklını düzelttim soğutucunun ayağı çıkmış temas etmiyormuş.Şuanda 30-35 derece civarında dolaşıyor Oyunlardaki ani donmalar hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…