Intel G860 sistem Witcher 2 kaldırır mı?

MertDaniel00

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bildiğiniz üzere Witcher 2 efsane fiyatla satılıyor. Tek başına 5, paketiyle 17 TL. Önerilen sistemde 1 GB ekran kartı gerektiği yazıyor ama bende ekran kartı yok. Acaba Intel HD Graphics bu oyunu oynatır mı? Teşekkürler.

Sistem:
  • İşletim Sistemi: Windows 10 Home Single Language
  • İşlemci: Intel Pentium CPU G860 @ 3.00GHz
  • RAM: DDR3 4 GB, kullanılabilir 3,89 GB
  • Ekran Kartı: Yok, Intel HD Graphics (Bağdaştırıcı RAM'i 1,76 GB diyor ama ne anlamda bilmiyorum)
  • Depolama: HDD, NTFS, 380 GB boş alan.

Herkese merhaba, bildiğiniz üzere Witcher 2 efsane fiyatla satılıyor. Tek başına 5, paketiyle 17 TL. Önerilen sistemde 1 GB ekran kartı gerektiği yazıyor ama bende ekran kartı yok. Acaba Intel HD Graphics bu oyunu oynatır mı? Teşekkürler.

Sistem:
  • İşletim sistemi: Windows 10 Home Single Language
  • İşlemci: Intel Pentium CPU G860 @ 3.00GHz
  • RAM: DDR3 4 GB, kullanılabilir 3,89 GB.
  • Ekran kartı: yok, Intel HD Graphics (bağdaştırıcı RAM'i 1,76 GB diyor ama ne anlamda bilmiyorum)
  • Depolama: HDD, NTFS, 380 GB boş alan.

Maalesef kaldırmaz hocam nedeni ise Witcher 3'den bile daha kötü optimizasyonu var. RX 5500 XT ile Witcher 3'te 70-55 arası alırken Witcher 2 de bazen 30a bile düşüyor. Kendi sitesinden bir dosya indirip 15-20 FPS arttırılıyordu ama onu yapsanız bile açabileceğinizi düşünmüyorum :(

Açarsın ama en düşük ayarlar, 480p bile oynatmaz.
Açarsa, en düşük ayarlara indirsen bile oynatmaz, keyif alamazsın.(alırsan bana da söyle.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izle ve bence hiç deneme.

Intel HD 3000 ile oynadığım oldu. 10-20 FPS arası alıyordum şahsen. Denesen bile 10 FPS civarı alırsın. Keyif alamazsın oyundan.
Kaldırırsa şükür edin. Oyunu oynatmaz.
Maalesef kaldırmaz hocam nedeni ise Witcher 3'den bile daha kötü optimizasyonu var. RX 5500 XT ile Witcher 3'te 70-55 arası alırken Witcher 2 de bazen 30a bile düşüyor. Kendi sitesinden bir dosya indirip 15-20 FPS arttırılıyordu ama onu yapsanız bile açabileceğinizi düşünmüyorum :(
Açarsın ama en düşük ayarlar, 480p bile oynatmaz.
Açarsa, en düşük ayarlara indirsen bile oynatmaz, keyif alamazsın.(alırsan bana da söyle.)
Hocam oynamanız zor hatta o sistemde Windows 10 da kullanılmaz HDD var çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyu izle ve bence hiç deneme.

Hepinize teşekkür ederim hocalarım. Biraz umutlanmıştım belki güzel bir oyun oynayabilirim diye... Neyse Minecraft ve Warband devam.

Hepinize teşekkür ederim hocalarım. Biraz umutlanmıştım belki güzel bir oyun oynayabilirim diye... Neyse Minecraft ve Warband devam.

Ama overclock işlemleri yaparsan ve

Ama overclock işlemleri yaparsan ve

Ve bunu izlersen belki olur dene bence yani istersen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı