bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #1 VRAM'e baktığımda 0 MB gözüküyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2021
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.485 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #2 Bios'tan bellek ayırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bios'tan bellek ayırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 14 Şubat 2021 #3 Graiden dedi: Bios'tan bellek ayırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım biraz eski olduğundan BIOS bu videodakine pek benzemiyor. Galiba kendi BIOS'umu araştırmam lazım. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Bios'tan bellek ayırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım biraz eski olduğundan BIOS bu videodakine pek benzemiyor. Galiba kendi BIOS'umu araştırmam lazım.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.485 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #4 bir2gbramli dedi: Bilgisayarım biraz eski olduğundan BIOS bu videodakine pek benzemiyor. Galiba kendi BIOS'umu araştırmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bende kendim araştırıp bulmuştum.(Ama girmeniz gerek yer isimleri aynıdır büyük ihtimal.) @bir2gbramli hocam GMA 3000 oyunlarda genelde nasıl bir performans gösteriyor.(İntel HD Graphics hakkımda bilgimi geliştirmek için sordum.) Son düzenleme: 14 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
bir2gbramli dedi: Bilgisayarım biraz eski olduğundan BIOS bu videodakine pek benzemiyor. Galiba kendi BIOS'umu araştırmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bende kendim araştırıp bulmuştum.(Ama girmeniz gerek yer isimleri aynıdır büyük ihtimal.) @bir2gbramli hocam GMA 3000 oyunlarda genelde nasıl bir performans gösteriyor.(İntel HD Graphics hakkımda bilgimi geliştirmek için sordum.)