K kenanbulut Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Intel grafik kontrol merkezinden renk ayarı yapmak istedim ve karşıma bu çıktı. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 HDMI Harici Ekran kartına mı takılı? Sistemi yazarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim Artı 0 Eksi
KS KS K kenanbulut Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 GOATKEEPER dedi: HDMI Harici Ekran kartına mı takılı? Sistemi yazarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım laptop ekran kartımda RTX 4050 açıkçası bilgisayarlardan çok anlamıyorum kusura bakmayın Artı 0 Eksi
GOATKEEPER dedi: HDMI Harici Ekran kartına mı takılı? Sistemi yazarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım laptop ekran kartımda RTX 4050 açıkçası bilgisayarlardan çok anlamıyorum kusura bakmayın
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #4 Sanırım NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamanız gerekiyor Masaüstü olsa daha iyi çözerdim Ama üstekini deneyin Kennisgeving voor omleiding Burdakilere bakın NVIDIA Denetim Masası'na girin Ekran yazan yere basın yanında artı olan Masaüstü renk ayarlarını ayarlaya tıklayın orada ayarlar var Son düzenleme: 9 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Sanırım NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamanız gerekiyor Masaüstü olsa daha iyi çözerdim Ama üstekini deneyin Kennisgeving voor omleiding Burdakilere bakın NVIDIA Denetim Masası'na girin Ekran yazan yere basın yanında artı olan Masaüstü renk ayarlarını ayarlaya tıklayın orada ayarlar var
KS KS K kenanbulut Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 GOATKEEPER dedi: Sanırım NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamanız gerekiyor Masaüstü olsa daha iyi çözerdim Ama üstekini deneyin Kennisgeving voor omleiding Burdakilere bakın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımınız için Artı 0 Eksi
GOATKEEPER dedi: Sanırım NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamanız gerekiyor Masaüstü olsa daha iyi çözerdim Ama üstekini deneyin Kennisgeving voor omleiding Burdakilere bakın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımınız için
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #6 kenanbulut dedi: Çok teşekkür ederim yardımınız için Genişletmek için tıkla... Memnuniyetle Artı 0 Eksi