Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #11 Sakuya Izayoi dedi: Sürücüleri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin belki kurulum sırasında oluşan bir sorun yüzünden böyledir. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırıp yükledim yine aynıydı. den Sakuya Izayoi dedi: Sürücüleri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin belki kurulum sırasında oluşan bir sorun yüzünden böyledir Genişletmek için tıkla...
Sakuya Izayoi dedi: Sürücüleri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin belki kurulum sırasında oluşan bir sorun yüzünden böyledir. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırıp yükledim yine aynıydı. den Sakuya Izayoi dedi: Sürücüleri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin belki kurulum sırasında oluşan bir sorun yüzünden böyledir Genişletmek için tıkla...
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.560 Makaleler 5 Çözümler 274 27 Aralık 2024 #12 Benimki gibi dinozor bir sisteminiz varsa yaşına verebilirsiniz bende OBS ile kayıt açınca görüntüde yırtılma oluyor. Tam nedenini bilmiyorum ama.
Benimki gibi dinozor bir sisteminiz varsa yaşına verebilirsiniz bende OBS ile kayıt açınca görüntüde yırtılma oluyor. Tam nedenini bilmiyorum ama.
Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #13 Sakuya Izayoi dedi: Benimki gibi dinozor bir sisteminiz varsa yaşına verebilirsiniz bende OBS ile kayıt açınca görüntüde yırtılma oluyor. Tam nedenini bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Çok eski değil. Galiba ondan bahsediyorsunuz.
Sakuya Izayoi dedi: Benimki gibi dinozor bir sisteminiz varsa yaşına verebilirsiniz bende OBS ile kayıt açınca görüntüde yırtılma oluyor. Tam nedenini bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Çok eski değil. Galiba ondan bahsediyorsunuz.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.560 Makaleler 5 Çözümler 274 27 Aralık 2024 #14 Cluryhs dedi: Çok eski değil. Galiba ondan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok eski degilse bilemiyorum.
Cluryhs dedi: Çok eski değil. Galiba ondan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok eski degilse bilemiyorum.