benimoRRR Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 115 10 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar Intel grafik merkezi Windows 11 geçtikten sonra açılmamaya başladı, sürücüleri güncelledim ama olmadı, neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Arkadaşlar Intel grafik merkezi Windows 11 geçtikten sonra açılmamaya başladı, sürücüleri güncelledim ama olmadı, neden olabilir?
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 benimoRRR dedi: Arkadaşlar Intel grafik merkezi Windows 11 geçtikten sonra açılmamaya başladı, sürücüleri güncelledim ama olmadı, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Başlangıç uygulamalarından kapat.
benimoRRR dedi: Arkadaşlar Intel grafik merkezi Windows 11 geçtikten sonra açılmamaya başladı, sürücüleri güncelledim ama olmadı, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Başlangıç uygulamalarından kapat.
benimoRRR Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 115 10 Aralık 2024 #3 zaten açık değil ki omerdgn10 dedi: Başlangıç uygulamalarından kapat. Genişletmek için tıkla... omerdgn10 dedi: Başlangıç uygulamalarından kapat. Genişletmek için tıkla... Zaten açık değil kapalı uygulama mavi bölümde dönüp dönüp duruyor. Son düzenleme: 10 Aralık 2024
zaten açık değil ki omerdgn10 dedi: Başlangıç uygulamalarından kapat. Genişletmek için tıkla... omerdgn10 dedi: Başlangıç uygulamalarından kapat. Genişletmek için tıkla... Zaten açık değil kapalı uygulama mavi bölümde dönüp dönüp duruyor.