Intel grafik sürücülerini güncellerken/yüklerken siyah ekranda kaldi

leonada

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 gb lpddr5 4800mhz
SSD veya HDD modeli
512 gb
Ekran kartı
intel uhd graphics
İşlemci
i5-12450h
Merhaba Intel grafik kontrol merkezi sanırım adini tam hatirlamiyorum yeni versiyonu cikmis onu yukluyordum. Temiz kurulum secenegini sectim. Yüklenirken normalde ekran siyah olurdu 1-2 saniyeligine, o normal ona bir şey demiyorum. Ama bu sefer ekran siyah olmasina rağmen bu bayağı uzun sürdü. Birkaç dakikadır böyle. Bu normal mi? Sonradan mouse imleci geldi ama ekran hala siyah.

Mouse imlecini kontrol edebiliyorsanız CTRL + ALT + DEL yapıp görev yöneticisinden explorer.exe'yi başlatmayı deneyebilirsiniz. Intel ARC Control'ü mü yüklediniz acaba?

Mouse imlecini kontrol edebiliyorsanız CTRL + alt + del yapıp Görev Yöneticisi'nden explorer.exe'yi başlatmayı deneyebilirsiniz. Intel Arc Control'ü mü yüklediniz acaba?

Olmuyor hocam. Intel driver Support and assistan uygulamasini yukledim actigi web sitedende dediginiz seyi yukledim. Temiz kurulumu secip baslattim. Sonuç boyle.

Normalde bunu ara sıra suruculerin yeni versiyonlari vb geldikce yaparim. Ama bu sefer ne ildu anlamadim.

Sizce laptopu kapat aç yapmali miyim? Laptopa donanımsal veya yazılımsal açıdan herhangi bir zarar verir mi kapat aç yapmak? Herhangi bir sorun olmayacaksa açma kapatma tusundan kapat aç yapayim.

Kapatı aç laptopu bir sorun olmaz. Ayrıca Windows update ile varsa ilk güncellemeleri yükle. Sonrada varsa BIOS update et. Bilmiyorsanız bende kontrol edebilirim. Sonrasında DDU ile Intel ve NVidia silip sırasıyla güncel sürücüleri indirip yükleyin.

Hocam BIOS Update yapmistim onceden. Şükür ki onda elektrik kesintisi falan olmamişti. Dün kapat aç yaptiktan sonra tekrar denedim bu sefer oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…