magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.797 Çözümler 70 Yer İzmir 30 Eylül 2022 #21 Hayır da kalması gerekli. Diğerinde yine yüklemeyi otomatik yapar.
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 30 Eylül 2022 #22 magicspears dedi: Hayır da kalması gerekli. Diğerinde yine yüklemeyi otomatik yapar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum şimdi 31.0'ı kuruyor bakalım yeniden başladıktan sonra wündows Update'yi tıklarım yine 30.0'ı kurmak istemez inşallah. Tamamdır şimdi çözüldü 31.0 yüklü eski güncellemeyi istemiyor Windows güzel teşekkürler hepinize dostlar. therdi dedi: Teşekkürler dostum şimdi 31.0'ı kuruyor bakalım yeniden başladıktan sonra wündows Update'yi tıklarım yine 30.0'ı kurmak istemez inşallah. Tamamdır şimdi çözüldü 31.0 yüklü eski güncellemeyi istemiyor Windows güzel teşekkürler hepinize dostlar. Genişletmek için tıkla... Üstüme iyilik sağlık a dostlar ceza rap yapar mıhhh gibi toslar hahhaha. Son düzenleme: 30 Eylül 2022
magicspears dedi: Hayır da kalması gerekli. Diğerinde yine yüklemeyi otomatik yapar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum şimdi 31.0'ı kuruyor bakalım yeniden başladıktan sonra wündows Update'yi tıklarım yine 30.0'ı kurmak istemez inşallah. Tamamdır şimdi çözüldü 31.0 yüklü eski güncellemeyi istemiyor Windows güzel teşekkürler hepinize dostlar. therdi dedi: Teşekkürler dostum şimdi 31.0'ı kuruyor bakalım yeniden başladıktan sonra wündows Update'yi tıklarım yine 30.0'ı kurmak istemez inşallah. Tamamdır şimdi çözüldü 31.0 yüklü eski güncellemeyi istemiyor Windows güzel teşekkürler hepinize dostlar. Genişletmek için tıkla... Üstüme iyilik sağlık a dostlar ceza rap yapar mıhhh gibi toslar hahhaha.