Berk Çöker Picopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Laptop'umda 2 ekran kartı var NVIDIA ekran kartının uygulamasında renk ayarları yoktu. Intel grafikleri kontrol merkezi indirdim. Ekran kısmındaki renk ayarları olurken video kısmındaki doygunluk, ton gibi ayarlar olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri 20240708_234445.jpg 215,8 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Laptop'umda 2 ekran kartı var NVIDIA ekran kartının uygulamasında renk ayarları yoktu. Intel grafikleri kontrol merkezi indirdim. Ekran kısmındaki renk ayarları olurken video kısmındaki doygunluk, ton gibi ayarlar olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.135 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 9 Temmuz 2024 #2 Dahili ekran kartınız nedir hocam? İntel ile uyumlu çalışıyor sadece.
Berk Çöker Picopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Ben10Ultimate dedi: Dahili ekran kartınız nedir hocam? İntel ile uyumlu çalışıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartım intel harici nvidia hocam. DDU falan bir şeyler gördüm İnternet'te onu yapmam mı lazım?
Ben10Ultimate dedi: Dahili ekran kartınız nedir hocam? İntel ile uyumlu çalışıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartım intel harici nvidia hocam. DDU falan bir şeyler gördüm İnternet'te onu yapmam mı lazım?
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.135 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 9 Temmuz 2024 #4 Berk Çöker dedi: Dahili ekran kartım intel harici nvidia hocam. DDU falan bir şeyler gördüm İnternet'te onu yapmam mı lazım? Genişletmek için tıkla... DDU sürücüyü kaldırır hocam ama bir deneyin yine de düzelir belki. İntel support assistant ile tekrar yükleyin sürücüyü
Berk Çöker dedi: Dahili ekran kartım intel harici nvidia hocam. DDU falan bir şeyler gördüm İnternet'te onu yapmam mı lazım? Genişletmek için tıkla... DDU sürücüyü kaldırır hocam ama bir deneyin yine de düzelir belki. İntel support assistant ile tekrar yükleyin sürücüyü
Berk Çöker Picopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 Ben10Ultimate dedi: DDU sürücüyü kaldırır hocam ama bir deneyin yine de düzelir belki. İntel support assistant ile tekrar yükleyin sürücüyü Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapacağım.
Ben10Ultimate dedi: DDU sürücüyü kaldırır hocam ama bir deneyin yine de düzelir belki. İntel support assistant ile tekrar yükleyin sürücüyü Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yapacağım.