Intel Grafiklerini güç tasarrufuna almak oyun performansını düşürür mü?

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistemimde Intel Dahili GPU'sunun yanında bir de Harici GPU GTX 1050 var. Ancak bir sebepten ötürü maalesef Intel Grafiklerini güç tasarrufunda çalıştırmam gerekiyor. Haliyle Intel Grafikleri en düşük frekansı tercih etmeye çalışıyor. Oyunda GTX 1050 kullanılıyor. Acaba yine de Intel Grafiklerini Maksimum performansa almam daha mı iyi olur diyorum. Ne dersiniz? Oyun performansında nasıl bir etkisi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon 1050 kullanıyorsanız performansı düşürmez. Zaten intel grafikleri kullanılmıyor.
Bence de etkili olmaz ama emin olması güç bir durum. Yine de buraya sormak daha yararlı olacak. Diğer arkadaşların da yorumunu bekliyorum.

Cihazımda MUX yok. Bunu da belirteyim. Belki önemli bir detaydır. @Ramazan Ö bir bakar mısın hocam?

Bence de etkili olmaz ama emin olması güç bir durum. Yine de buraya sormak daha yararlı olacak. Diğer arkadaşların da yorumunu bekliyorum.

Cihazımda MUX yok. Bunu da belirteyim. Belki önemli bir detaydır. @Ramazan Ö bir bakar mısın hocam?

Laptop ise performans artabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı