Intel Graphics 3000 FPS Yükselmesi

numancan56

Hectopat
Arkadaşlar bir güncelleme vesaire gelmedi. Bir atölye haritası oynarken birden FPS 20-30 iken 80-100 oldu. Önceden hep 30-40'da oynardım. İki gündür minimum 50 gördüm nedenini çok merak ettim aydınlatırsanız sevinirim. (Birde 4:3 oynuyorum, CS 1.6 alışkanlığı. Ayarları en yükseğe aldım hala minimum 40 alıyorum, harici ekran kartım yok ekran kartım intel Graphics 3000)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir güncelleme vesaire gelmedi. Bir atölye haritası oynarken birden FPS 20-30 iken 80-100 oldu. Önceden hep 30-40'da oynardım. İki gündür minimum 50 gördüm nedenini çok merak ettim aydınlatırsanız sevinirim. (Birde 4:3 oynuyorum, CS 1.6 alışkanlığı. Ayarları en yükseğe aldım hala minimum 40 alıyorum, harici ekran kartım yok ekran kartım intel Graphics 3000)
Sebeb su oyuna girerken oyunu 4 gün önce 20 MB lik güncelleme getirdi ve Intel yonga seti ve onboarb ekran kartlarına FPS yükselmesi yaşattı resmi sitesindede mevcut

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı