2 ekran kartım var. laptopumda ama ben sadece AMD Radeon HD 7600M series (4844 MB) kartıma overclock yapmak istiyorum. internette gezinirken
quote:
Önemli:
Güvenlik için kesinlikle Core clock da 780, Memory clock da 1170 değerlerinin üstüne çıkmayınız.
--
1- Çalıştır'a regedit yazın ve enterlayın.
2- F3'e basın ve şunu aratın: Enableulps.
3- Enableulps yazan girdilerin değerlerini 1'den 0'a getirin. Tekrar taratıp ne kadar enableulps girdisi varsa hepsinin değerini 1'den 0'a getirin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
--
MSI Afterburner indirip kurun.
http://www.mediafire.com/download/lcyeu85zsrsv4bt/MSIAfterburnerSetup230.exe
MSI Afterburner programının ana klasöründe MSI Afterburner. Cfg dosyası yer alıyor. Bu dosyayı not defteri uygulamasıyla açıyoruz. Buradan.
Unofficialoverclockingeula =
Satırını buluyorsunuz. Daha sonra bu satırın yanına şu yazıyı ekliyorsunuz:
I confirm that ı am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any Support on it.
Satır tam haliyle şu şekilde olmalı (tırnaklar hariç):
"Unofficialoverclockingeula = ı confirm that ı am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any Support on it."
Daha sonra şu satırı bulun:
Unofficialoverclockingmode = 0
Ve bu değeri 1 yapın.
Unofficialoverclockingmode = 1
Daha sonra programı açarak Core ve Memory clock değerlerini belirleyip Apply'e basın.
Böyle bir yazı gördüm sizce yapayım mı güvenlimi yoksa sizin önerdiğiniz başka bir şey var mı?