Intel Graphics 4000 (1876) 2-AMD Radeon HD 7600M series (4844 MB) overclock yapmak

Ali Kayrak

Hectopat
Daha fazla  
2 ekran kartım var. laptopumda ama ben sadece AMD Radeon HD 7600M series (4844 MB) kartıma overclock yapmak istiyorum. internette gezinirken
quote:

Önemli:

Güvenlik için kesinlikle Core clock da 780, Memory clock da 1170 değerlerinin üstüne çıkmayınız.

--

1- Çalıştır'a regedit yazın ve enterlayın.

2- F3'e basın ve şunu aratın: Enableulps.

3- Enableulps yazan girdilerin değerlerini 1'den 0'a getirin. Tekrar taratıp ne kadar enableulps girdisi varsa hepsinin değerini 1'den 0'a getirin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

--

MSI Afterburner indirip kurun.

http://www.mediafire.com/download/lcyeu85zsrsv4bt/MSIAfterburnerSetup230.exe

MSI Afterburner programının ana klasöründe MSI Afterburner. Cfg dosyası yer alıyor. Bu dosyayı not defteri uygulamasıyla açıyoruz. Buradan.

Unofficialoverclockingeula =

Satırını buluyorsunuz. Daha sonra bu satırın yanına şu yazıyı ekliyorsunuz:

I confirm that ı am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any Support on it.

Satır tam haliyle şu şekilde olmalı (tırnaklar hariç):

"Unofficialoverclockingeula = ı confirm that ı am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any Support on it."

Daha sonra şu satırı bulun:

Unofficialoverclockingmode = 0

Ve bu değeri 1 yapın.

Unofficialoverclockingmode = 1

Daha sonra programı açarak Core ve Memory clock değerlerini belirleyip Apply'e basın.

Böyle bir yazı gördüm sizce yapayım mı güvenlimi yoksa sizin önerdiğiniz başka bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı