Efendikerem61 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 5 Yer Akçaabat 12 Ağustos 2021 #21 KojiroHyuga04 dedi: Ne güzel hocam, Allah inşallah bize de nasip eder. Bilgisayar okumak ya da elektronik istiyorum ben de. Anladım, o zaman mecbur devam o programa. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol. İnşallah senin de gönlüne göre olanı Allah verir. Ancak sürücüler olmadı.
KojiroHyuga04 dedi: Ne güzel hocam, Allah inşallah bize de nasip eder. Bilgisayar okumak ya da elektronik istiyorum ben de. Anladım, o zaman mecbur devam o programa. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol. İnşallah senin de gönlüne göre olanı Allah verir. Ancak sürücüler olmadı.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.894 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 12 Ağustos 2021 #22 Neden olmuyor anlamıyorum ki. Sitedeki en eski sürüme kadar verdim, vallahi bir anlam getiremedim bu işe. @Yener K. hocam yardımcı olma imkanınız var mı? Sıkıntı şu: Karta uygun sürücü verilmesine rağmen cihaz sürücüleri kabul etmiyor.
Neden olmuyor anlamıyorum ki. Sitedeki en eski sürüme kadar verdim, vallahi bir anlam getiremedim bu işe. @Yener K. hocam yardımcı olma imkanınız var mı? Sıkıntı şu: Karta uygun sürücü verilmesine rağmen cihaz sürücüleri kabul etmiyor.
Efendikerem61 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 5 Yer Akçaabat 12 Ağustos 2021 #23 KojiroHyuga04 dedi: Neden olmuyor anlamıyorum ki. Sitedeki en eski sürüme kadar verdim, vallahi bir anlam getiremedim bu işe. @Yener K. hocam yardımcı olma imkanınız var mı? Sıkıntı şu: Karta uygun sürücü verilmesine rağmen cihaz sürücüleri kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün bana fazlasıyla yardım ettin çok teşekkür ederim. Ben bildiğim birkaç adımı daha deneyeyim, sonra sana haber veririm.
KojiroHyuga04 dedi: Neden olmuyor anlamıyorum ki. Sitedeki en eski sürüme kadar verdim, vallahi bir anlam getiremedim bu işe. @Yener K. hocam yardımcı olma imkanınız var mı? Sıkıntı şu: Karta uygun sürücü verilmesine rağmen cihaz sürücüleri kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün bana fazlasıyla yardım ettin çok teşekkür ederim. Ben bildiğim birkaç adımı daha deneyeyim, sonra sana haber veririm.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #24 Videoya göre deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoya göre deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Efendikerem61 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 5 Yer Akçaabat 12 Ağustos 2021 #25 Evet uygulamadan olmadı ama INF de çok olacak gibi değil 2dk oldu hala tamamlandığına dair bir bildirim gelmedi. Ne denediysem olmadı. Galiba bu işin oluru yok. Son düzenleme: 14 Ağustos 2021
Evet uygulamadan olmadı ama INF de çok olacak gibi değil 2dk oldu hala tamamlandığına dair bir bildirim gelmedi. Ne denediysem olmadı. Galiba bu işin oluru yok.