Intel Graphics güncellemesi yapılamıyor

Melloo_14

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16gb
Ekran kartı
gtx 1650ti
İşlemci
i5 10200h
Arkadaşlar Intel kartıma bir güncelleme gelmiş fakat indirdim ama sürücü en güncel dedi. Zaten bende yüklü olan eski bir sürücü yeni indirdiğime baktım yeni çıkmış. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU indirip cihazi guvenli modda calistirip DDU programiyla ekran karti driverlarini silin PC yeniden baslatip en guncel ekran karti suruculerini kurmayi deneyin.

(Sorun ekran karti degilmis mesajda silinmiyo :) )

DDU indirip cihazi guvenli modda calistirip DDU programiyla ekran karti driverlarini silin PC yeniden baslatip en guncel ekran karti suruculerini kurmayi deneyin.
denedim yine olmadı

(Sorun ekran karti degilmis mesajda silinmiyo :) )
başka ne yapabilirim

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Aygıt yöneticisine girip "görüntü bağdaştırıcıları" altındaki Intel Graphics'e sağ tıklayarak "özellikler > sürücü" kısmını ekran görüntüsü atabilir misin?

Buyur.

Aygıt yöneticisine girip "görüntü bağdaştırıcıları" altındaki Intel Graphics'e sağ tıklayarak "özellikler > sürücü" kısmını ekran görüntüsü atabilir misin?

Yeni sürümü 30la başlıyor ve geçen ay çıkmış.

Dosya Ekleri

• intel.png
    intel.png
    79,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bir de sürücü dosyasını tam paket halinde indirip içerisindeki Installer.exe'yi çalıştırmayı dene bakalım. Çalıştırmadan önce masaüstünde bir klasör oluşturup ZIP'in içerisindeki dosyaları masaüstündeki klasöre at ve klasörden çalıştır.

Olmazsa bana ekran görüntüsü attığın yere gel, "Sürücüyü Güncelleştir > Bilgisayarımdaki Sürücülere Göz At" kısmından içerisine ZIP'ten dosyaları attığın klasördeki "Graphics" klasörünü seç ve "Sonraki" diyerek kurmaya çalış.

sorunu çözdüm aygıt yöneticisinde sürücü güncelleştir kendi bilgisayarımı tara ve alltaki seçneğe bastım disketi ver kısmında indirdiğim zipden graphic dosyasını kurdum ve oldu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı