Intel Graphics kontrol paneli yok

Burak_2

Hectopat
Daha fazla  

Bunu arıyorum, çıkmıyor ve artık masaüstüne sağ tık yapınca da Intel Denetim Masası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1099361

Monster'larda galiba genel sorun var bir tane daha arkadaşım Valorant'ı 4.3 yapınca sağ solda siyah bar onda da oluyormuş.

Normalde ekran ayarı olması lazım oradan çözünürlüğü ayarla deyince ekran boyutlanması falan ayarlanıyordu. O Intel kontrol panelini kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. Benim bildiğim bu kadar.

Normalde ekran ayarı olması lazım oradan çözünürlüğü ayarla deyince ekran boyutlanması falan ayarlanıyordu. O Intel kontrol panelini kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. Benim bildiğim bu kadar.

Peki teşeküürler.

@Burak_2

Laptopda o seçenekler olmaması normal. O tarz ayarlamaları Intel Kontrol Merkezinden yapılıyor laptopda. Şu ikisinden birini deneyin:

1. Intel Kontrol Merkezinden çözünürlüğü istediğiniz çözünürlüğe ayarlayın ve uzatılmış ayarını açın, oyun içinde de öyle olacaktır.
2. CS:GO'ya girip istediğiniz çözünürlüğe ayarlayın. Sonra oyundan çıkın, başlatma seçeneklerine -stretchaspect komutunu girin. Sonra oyuna tekrar girdiğinizde CTRL + ALT + F11 basın. Böylece masaüstü çözünürlüğü değiştirmeden oyun içindeki siyah barlar kalkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…