EfeMertY Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2016 #1 Herkese merhaba, arkadaşım yakın zamanda Rainbow Six:Siege adlı oyunu aldı. Ekran kartı olmasına rağmen Video Memery'si 0 MB. Bunu nasıl düzeltebilir? Çünkü ben Inteli hiç kullanmadığım içinde bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2016
Herkese merhaba, arkadaşım yakın zamanda Rainbow Six:Siege adlı oyunu aldı. Ekran kartı olmasına rağmen Video Memery'si 0 MB. Bunu nasıl düzeltebilir? Çünkü ben Inteli hiç kullanmadığım içinde bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
NightlyDie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2016 #2 İntel HD Graphics ile 60 fps alma hayalini düşünmeyin bile.O anakarta bağlı bir kart çok performans beklemeyin Artı 0 Eksi
İntel HD Graphics ile 60 fps alma hayalini düşünmeyin bile.O anakarta bağlı bir kart çok performans beklemeyin
KS KS EfeMertY Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2016 #3 Zaten 60 fps almak değil amacımız. Sadece oynanır hale gelmesini sağlamak. Artı 0 Eksi