G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 17 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar MSI laptop kullanıyorum. Üretici sitesinden Intel Graphics'in sürücüleri kurulu fakat Intel güncelleme yayınlamış, güncellesem sıkıntı çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2021
Arkadaşlar MSI laptop kullanıyorum. Üretici sitesinden Intel Graphics'in sürücüleri kurulu fakat Intel güncelleme yayınlamış, güncellesem sıkıntı çıkarır mı?
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Nisan 2021 #2 Harici kartı olan laptoplarda bu güncellemeyi yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 17 Nisan 2021 #3 Grenouille dedi: Arkadaşlar MSI laptop kullanıyorum. Üretici sitesinden Intel Graphics'in sürücüleri kurulu fakat Intel güncelleme yayınlamış, güncellesem sıkıntı çıkarır mı? Eki Görüntüle 979028Eki Görüntüle 979029 Genişletmek için tıkla... Güncellemek yerine Microsoft Store üzerinde bulunan diğer sürücüyü kullanmanızı öneriyorum.
Grenouille dedi: Arkadaşlar MSI laptop kullanıyorum. Üretici sitesinden Intel Graphics'in sürücüleri kurulu fakat Intel güncelleme yayınlamış, güncellesem sıkıntı çıkarır mı? Eki Görüntüle 979028Eki Görüntüle 979029 Genişletmek için tıkla... Güncellemek yerine Microsoft Store üzerinde bulunan diğer sürücüyü kullanmanızı öneriyorum.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 17 Nisan 2021 #4 Az001 dedi: Harici kartı olan laptoplarda bu güncellemeyi yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnızca harici ekran kartını kullanıyorsa güncellemesine gerek yok. İkisini de kullanıyorsa güncellemeli. Bu sürücü galiba beta sürücüsüdür. Sürücünün linkini atabilir misin?
Az001 dedi: Harici kartı olan laptoplarda bu güncellemeyi yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnızca harici ekran kartını kullanıyorsa güncellemesine gerek yok. İkisini de kullanıyorsa güncellemeli. Bu sürücü galiba beta sürücüsüdür. Sürücünün linkini atabilir misin?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 17 Nisan 2021 #5 İkisini neredeyse her laptop kullanıyor. Boşuna konulmuyor o. Görüntü vermekten başka görevleri de var. Buradan uygun, güncel sürücü indirilip kullanılmalı.
İkisini neredeyse her laptop kullanıyor. Boşuna konulmuyor o. Görüntü vermekten başka görevleri de var. Buradan uygun, güncel sürücü indirilip kullanılmalı.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #6 Vavien. dedi: Görüntü vermekten başka görevleri de var. Genişletmek için tıkla... Ne gibi? Merak ettiğimden soruyorum.
Vavien. dedi: Görüntü vermekten başka görevleri de var. Genişletmek için tıkla... Ne gibi? Merak ettiğimden soruyorum.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 17 Nisan 2021 #7 mburaktekin dedi: Ne gibi? Merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... En basitinden HDMI ile ses gitmediğinde bunun sorumlusu bu arkadaş oluyor.
mburaktekin dedi: Ne gibi? Merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... En basitinden HDMI ile ses gitmediğinde bunun sorumlusu bu arkadaş oluyor.
Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 17 Nisan 2021 #8 mburaktekin dedi: Ne gibi? Merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstü programlarını o ekran kartı aracılığı ile açıyorsunuz hocam mesela. Eğer diğer ekran kartınız ısınma vs yapıyorsa bu ekran kartı ile oynayabilirsin mesela. (ben yaşıyorum bu sorunu ve çözümüm bu)
mburaktekin dedi: Ne gibi? Merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstü programlarını o ekran kartı aracılığı ile açıyorsunuz hocam mesela. Eğer diğer ekran kartınız ısınma vs yapıyorsa bu ekran kartı ile oynayabilirsin mesela. (ben yaşıyorum bu sorunu ve çözümüm bu)
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 17 Nisan 2021 #9 Vavien. dedi: En basitinden HDMI ile ses gitmediğinde bunun sorumlusu bu arkadaş oluyor. Genişletmek için tıkla... Çıkışlar için harici sürücü yok mu? Sesi neden Görüntü sürücüsüne alıyorlar acaba?
Vavien. dedi: En basitinden HDMI ile ses gitmediğinde bunun sorumlusu bu arkadaş oluyor. Genişletmek için tıkla... Çıkışlar için harici sürücü yok mu? Sesi neden Görüntü sürücüsüne alıyorlar acaba?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 17 Nisan 2021 #10 Unturned dedi: Çıkışlar için harici sürücü yok mu? Sesi neden Görüntü sürücüsüne alıyorlar acaba? Genişletmek için tıkla... Adamlar öyle tasarlamış. Masaüstünde de aynı şey söz konusudur bence.
Unturned dedi: Çıkışlar için harici sürücü yok mu? Sesi neden Görüntü sürücüsüne alıyorlar acaba? Genişletmek için tıkla... Adamlar öyle tasarlamış. Masaüstünde de aynı şey söz konusudur bence.