Çözüldü Intel Graphics'i yanlışlıkla devre dışı bıraktım ve ekran gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deniz Cankurt1

Decapat
Daha fazla  
Masaüstü kullanıyorum. PC'de iki tane ekran kartı olduğunu fark ettim. Biri Intel diğeri de Radeon R7 Radeon'u kullansın diye Intel'i aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım. Ekran gitti, PC çalışıyor ama sadece ekran yok.

Çözüm
Şu an nereden görüntü alıyorsunuz? Yani görüntü kablonuz anakarta mı ekran kartına mı bağlı?
Anakarta bağlı ise ekran kartına bağlayıp deneyin.
Şu an nereden görüntü alıyorsunuz? Yani görüntü kablonuz anakarta mı ekran kartına mı bağlı?
Anakarta bağlı ise ekran kartına bağlayıp deneyin.

Çözüm
HDMI kablosu anakarta bağlıysa ekran kartındaki girişe takın.

Kapatıp açın. Düzelmezse monitörden kasaya giden kablo ekran kartına takılı ise anakarta, anakartta takılı ise ekran kartına takarak deneyin.
Konuyu gereksiz uzatmayalım. Arkadaşa yardımcı olamayacaksanız yorum kalabalığı yapmayın lütfen.

Masaüstü kullanıyorum. PC'de iki tane ekran kartı olduğunu fark ettim. Yazıyor.
Okuyup yazın lütfen

Biraz acelem vardı hem bir de telefonun klavyesinde otomatik yazım düzeltme açık olduğu için yanlış yazmışım düzeltmeniz için teşekkür ederim.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler dediğiniz gibi VGA kablosunun yerini değiştirdim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…