D Deniz Cankurt1 Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Masaüstü kullanıyorum. PC'de iki tane ekran kartı olduğunu fark ettim. Biri Intel diğeri de Radeon R7 Radeon'u kullansın diye Intel'i aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım. Ekran gitti, PC çalışıyor ama sadece ekran yok.
Masaüstü kullanıyorum. PC'de iki tane ekran kartı olduğunu fark ettim. Biri Intel diğeri de Radeon R7 Radeon'u kullansın diye Intel'i aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım. Ekran gitti, PC çalışıyor ama sadece ekran yok.
Çözüm 326001 4 Ocak 2021 Şu an nereden görüntü alıyorsunuz? Yani görüntü kablonuz anakarta mı ekran kartına mı bağlı? Anakarta bağlı ise ekran kartına bağlayıp deneyin.
Şu an nereden görüntü alıyorsunuz? Yani görüntü kablonuz anakarta mı ekran kartına mı bağlı? Anakarta bağlı ise ekran kartına bağlayıp deneyin.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.916 Makaleler 16 Çözümler 159 4 Ocak 2021 #2 Bilgisayarı kapatıp açın. Artı -2 Eksi
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 4 Ocak 2021 #3 Şu an nereden görüntü alıyorsunuz? Yani görüntü kablonuz anakarta mı ekran kartına mı bağlı? Anakarta bağlı ise ekran kartına bağlayıp deneyin. Artı 1 Eksi Çözüm
Şu an nereden görüntü alıyorsunuz? Yani görüntü kablonuz anakarta mı ekran kartına mı bağlı? Anakarta bağlı ise ekran kartına bağlayıp deneyin.
gerıltofriviyaa Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop Ryzen 9 8945HS RTX 4070 Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2021 #4 HDMI kablosu anakarta bağlıysa ekran kartındaki girişe takın. Artı 0 Eksi
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 4 Ocak 2021 #5 Masaüstü kullanıyorum. PC'de iki tane ekran kartı olduğunu fark ettim. Yazıyor. Okuyup yazın lütfen Artı 0 Eksi
hasanalpcan Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #6 Kapatıp açın. Düzelmezse monitörden kasaya giden kablo ekran kartına takılı ise anakarta, anakartta takılı ise ekran kartına takarak deneyin. Konuyu gereksiz uzatmayalım. Arkadaşa yardımcı olamayacaksanız yorum kalabalığı yapmayın lütfen. Artı 1 Eksi
Kapatıp açın. Düzelmezse monitörden kasaya giden kablo ekran kartına takılı ise anakarta, anakartta takılı ise ekran kartına takarak deneyin. Konuyu gereksiz uzatmayalım. Arkadaşa yardımcı olamayacaksanız yorum kalabalığı yapmayın lütfen.
KS KS D Deniz Cankurt1 Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #7 326001 dedi: Masaüstü kullanıyorum. PC'de iki tane ekran kartı olduğunu fark ettim. Yazıyor. Okuyup yazın lütfen Genişletmek için tıkla... Biraz acelem vardı hem bir de telefonun klavyesinde otomatik yazım düzeltme açık olduğu için yanlış yazmışım düzeltmeniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
326001 dedi: Masaüstü kullanıyorum. PC'de iki tane ekran kartı olduğunu fark ettim. Yazıyor. Okuyup yazın lütfen Genişletmek için tıkla... Biraz acelem vardı hem bir de telefonun klavyesinde otomatik yazım düzeltme açık olduğu için yanlış yazmışım düzeltmeniz için teşekkür ederim.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 5 Ocak 2021 #8 Deniz Cankurt1 dedi: Biraz acelem vardı hem bir de telefonun klavyesinde otomatik yazım düzeltme açık olduğu için yanlış yazmışım düzeltmeniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O mesaj size değildi Dediğim kişinin mesajı silindi. Sonuç nedir? Artı 0 Eksi
Deniz Cankurt1 dedi: Biraz acelem vardı hem bir de telefonun klavyesinde otomatik yazım düzeltme açık olduğu için yanlış yazmışım düzeltmeniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O mesaj size değildi Dediğim kişinin mesajı silindi. Sonuç nedir?
KS KS D Deniz Cankurt1 Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #9 Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler dediğiniz gibi VGA kablosunun yerini değiştirdim oldu. Artı 0 Eksi
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 5 Ocak 2021 #10 Deniz Cankurt1 dedi: Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler dediğiniz gibi VGA kablosunun yerini değiştirdim oldu. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi. Anakarta ya da ekran kartına takılıydı. Size değiştirmeniz gerektiğini söylemiştik. Artı 0 Eksi
Deniz Cankurt1 dedi: Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler dediğiniz gibi VGA kablosunun yerini değiştirdim oldu. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi. Anakarta ya da ekran kartına takılıydı. Size değiştirmeniz gerektiğini söylemiştik.