Intel güncellemesi işlemciyi yavaşlattı

rasulalkan

Hectopat
Daha fazla  
Recep Bey benim başıma bu yavaşlatma işi İntel İşlemcilerde geldi. Yeni çıkan i5 10400 işlemcili bir sistem topladım ve Knight Online oyunu oynuyordum. Oyun zaten eski olduğu ve işlemci güçlü olduğu için fan sanki çalışmıyor gibi sessizdi. Taki İntel 11. nesil işlemcileri çıkarıp 2 hafta sonra 10. nesil işlemcilere güncelleme gönderene kadar. Güncellemeyi yaptıktan sonra sanki makine God Of War çalıştırıyormuş gibi fanı çalıştırmaya ve aşırı ses yapmaya başladı. :S İntel yaptı yapacağını anladığınız.:S

Şurada rahat 1000'den fazla 10. Nesil kullanıcısı vardır. Dünyada milyon tane 10. Nesil kullanan vardır. Hiçbirinin sistemi yavaşlamadı ama sizin sistem yavaşladı değil mi? Bakın iddianız gerçekten gülünç ve saçma.

Intel hangi güncellemeyi yayınladı? Güncellemeleri Microsoft yayınlıyor. Mining virüsü bile yemiş olabilirsiniz...

Windows 10 veya 11 kullanıyorsanız Windows'un "CPU_idle_state" kontrolü bazen sapıtabiliyor. Yoğun kaynak tüketimine sahip hiçbir işlem olmadığı halde dahi %99 gibi bir CPU kullanımı görüntülüyorsanız sebebi bu olabilir.

Bunun dışında Intel'e karşı ithamda bulunmanız hiç doğru değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı