Intel H510 driver nereden bulunur?

Tuna066

Hectopat
Merhaba Intel H510 anakartımın BIOS'u V1 olarak gözüküyor. Eski BIOS destekli mavi gri ekranlı fakat internette gezinirken yeni nesil version BIOS'ları gördüm. Anakartımın driverlarını hiçbir yerde bulamadım. Intel dışı bir siteden de indirmek istemiyorum BIOS'un yeni bir sürümü var mıdır? Anakartımın driver kısmını bulamadım.

Hocam bu sayfadan Chipset sekmesine girerek gerekli driver'leri bulabilirsiniz. Anakartınız Gigabyte olmasa bile zaten her anakarttaki çipset aynı olduğu için sorun olmaz.

Hocam yani Gigabyte'ın sitesinden BIOS sürümünü yükseltsem herhangi bir sıkıntı yaşamam doğru muyum?

Hocam yani Gigabyte'ın sitesinden BIOS sürümünü yükseltsem herhangi bir sıkıntı yaşamam doğru muyum?
BIOS güncellemesi için mi soruyordun? Chipset driverleri ve BIOS güncellemesi farklı kavramlar.
Anakartının tam modeli ne?

BIOS güncellemesi için mi soruyordun? Chipset sürücüleri ve BIOS güncellemesi farklı kavramlar.
Anakartının tam modeli ne?

BIOS güncelleştirmesini yukarıda'da belirttim zaten ekstra olarak fotoğraf eklemiştim tekrardan yüklüyorum.

Dosya Ekleri

• ANAKARTRESMİ.PNG
    18 KB · Görüntüleme: 22
BIOS güncelleştirmesini yukarıda da belirttim
Bi chipset demişsiniz bi BIOS demişsiniz kafam karıştı ben de chipset sürücüsünü attım.
Ancak attığın fotoğrafta anakartının modeli yazmıyor.

Bir chipset demişsiniz bir BIOS demişsiniz kafam karıştı ben de chipset sürücüsünü attım.
Ancak attığın fotoğrafta anakartının modeli yazmıyoi.

Intel H510 yazıyor sadece devamı yok diğer yerlerden bulabildiğim bu kadar resmi paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• anakartresmi2.PNG
    131,1 KB · Görüntüleme: 26
Intel H510 yazıyor sadece devamı yok diğer yerlerden bulabildiğim bu kadar resmi paylaşıyorum.
AIDA64 indirip ya da kasanın kapağını açıp bakabilirsin.

Bu işlemci bilgilerini gösteriyor, anakart bilgileri lazım.

Öncelikle soldan Anakart'a bas, sonra da sağdaki seçeneklerden anakartı seç ve ekran görüntüsünü at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…