Hocam bu sayfadan chipset sekmesine girerek gerekli Driver'leri bulabilirsiniz. Anakartınız Gigabyte olmasa bile zaten her anakarttaki çipset aynı olduğu için sorun olmaz.H510M A (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...www.gigabyte.com
BIOS güncellemesi için mi soruyordun? Chipset driverleri ve BIOS güncellemesi farklı kavramlar.Hocam yani Gigabyte'ın sitesinden BIOS sürümünü yükseltsem herhangi bir sıkıntı yaşamam doğru muyum?
BIOS güncellemesi için mi soruyordun? Chipset sürücüleri ve BIOS güncellemesi farklı kavramlar.
Anakartının tam modeli ne?
Bi chipset demişsiniz bi BIOS demişsiniz kafam karıştı ben de chipset sürücüsünü attım.BIOS güncelleştirmesini yukarıda da belirttim
Bir chipset demişsiniz bir BIOS demişsiniz kafam karıştı ben de chipset sürücüsünü attım.
Ancak attığın fotoğrafta anakartının modeli yazmıyoi.
AIDA64 indirip ya da kasanın kapağını açıp bakabilirsin.Intel H510 yazıyor sadece devamı yok diğer yerlerden bulabildiğim bu kadar resmi paylaşıyorum.
Bu kısım mı?AIDA64 indirip ya da kasanın kapağını açıp bakabilirsin.
Bu işlemci bilgilerini gösteriyor, anakart bilgileri lazım.Bu kısım mı?