İntel H55 Anakart Windows 8 destekler mi?

asilik

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Ben İntel H55 Anakart sahibiyim ve Windows 8 kurmak istiyorum anakartım destekler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Ben denedim ama olmadı galiba Rufus ile USB'ye yazdım Boot Menüsünde USB'yi seçip bekledim. Ekranın sol üst koşesinde _ bu işaret vardı ve gidip gidip geliyordu 20dakika falan bekledim bir şey olmadı bende iptal ettim.

11 Yıllık P5VD2-MX anakartıma Windows 8.1 kurdum -_- Microsoft supporta eklediğim ve yaşadığım bütün maceraları buradan okuyabilirsin. Eminim @Recep Baltaş bunu okuduğunda gözlerinden yaşlar gelecektir. Ama senin bilgisayarında bunların hiçbirinin olacağını sanmıyorum.

Dosya Ekleri

• Win8.1 ile geçirdiğim uzun hikaye.txt
    1,9 KB · Görüntüleme: 145
Benmi bir hata yaptım ama galiba UEFİ kurulum yaptıgımdan bu Anakart UEFİ desteklemiyor galiba American Megatrends BİOS. Youtube Technopat rehberinden izledim aynısnı yaptım ama olmadı gelmiyor. Kurulum ekranı.

Yardım edebilirmisiniz arkadaşlar UEFİ'den mi kaynaklanıyor ne yapmam lazım Windows 7'den sıkıldım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…