Zweira Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 118 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:57 #1 Merhaba. Görselde gördüğünüz üzere anakart modeli yazmıyor BIOS Update yapacağım fakat anakartı bulamiyorum. H55m bin Update dosyasını indirdim ROM ID hatası verdi. Dosya Ekleri Screenshot_2025-10-10-11-10-40-324_com.whatsapp-edit.jpg 345,3 KB · Görüntüleme: 7
Merhaba. Görselde gördüğünüz üzere anakart modeli yazmıyor BIOS Update yapacağım fakat anakartı bulamiyorum. H55m bin Update dosyasını indirdim ROM ID hatası verdi.
ewentus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 13:11 #2 BIOS'a giremiyor musun? Orada yazar marka model genellikle.
Zweira Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 118 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 13:15 #3 ewentus dedi: BIOS'a giremiyor musun? Orada yazar marka model genellikle. Genişletmek için tıkla... Neresinde yazar.
ewentus dedi: BIOS'a giremiyor musun? Orada yazar marka model genellikle. Genişletmek için tıkla... Neresinde yazar.
ewentus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 13:18 #4 Zweira dedi: Neresinde yazar. Genişletmek için tıkla... İlk açılan sayfada yazar genellikle. Olmadı açılan sayfanın resmini at.
Zweira dedi: Neresinde yazar. Genişletmek için tıkla... İlk açılan sayfada yazar genellikle. Olmadı açılan sayfanın resmini at.
Zweira Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 118 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 13:28 #5 ewentus dedi: İlk açılan sayfada yazar genellikle. Olmadı açılan sayfanın resmini at. Genişletmek için tıkla... Hocam ufak bir dosya indirme işlemi yapıyorum bitsin hemen atayim. ewentus dedi: İlk açılan sayfada yazar genellikle. Olmadı açılan sayfanın resmini at. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20251010_140018.jpg 188,7 KB · Görüntüleme: 3 Son düzenleme: Cuma 14:01
ewentus dedi: İlk açılan sayfada yazar genellikle. Olmadı açılan sayfanın resmini at. Genişletmek için tıkla... Hocam ufak bir dosya indirme işlemi yapıyorum bitsin hemen atayim. ewentus dedi: İlk açılan sayfada yazar genellikle. Olmadı açılan sayfanın resmini at. Genişletmek için tıkla...
ewentus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 14:13 #6 Zweira dedi: Hocam ufak bir dosya indirme işlemi yapıyorum bitsin hemen atayim. Genişletmek için tıkla... ATOM BİLİŞİM | Sürücüleri Yükle - Sürücüleri Yükle ara kısmına H55 yaz iki sonuç çıkıyor. Denersin artık.
Zweira dedi: Hocam ufak bir dosya indirme işlemi yapıyorum bitsin hemen atayim. Genişletmek için tıkla... ATOM BİLİŞİM | Sürücüleri Yükle - Sürücüleri Yükle ara kısmına H55 yaz iki sonuç çıkıyor. Denersin artık.
Zweira Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 118 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 14:17 #7 ewentus dedi: ATOM BİLİŞİM | Sürücüleri Yükle - Sürücüleri Yükle ara kısmına H55 yaz iki sonuç çıkıyor. Denersin artık. Genişletmek için tıkla... Birisi çalişmiyor diğeride ROM ID hatası verdi yaparken güncellemeyi.
ewentus dedi: ATOM BİLİŞİM | Sürücüleri Yükle - Sürücüleri Yükle ara kısmına H55 yaz iki sonuç çıkıyor. Denersin artık. Genişletmek için tıkla... Birisi çalişmiyor diğeride ROM ID hatası verdi yaparken güncellemeyi.
ewentus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 14:24 #8 O zaman buraya attığın resmi onlara mail at ve destek iste sana zahmet.