Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
Merhabalar. Aşağıda vereceğim ekran kartına Intel Xeon X3440 alacağım, olmaz dediler. Ama bazı konulara baktım olur hatta 750 Ti takılır diyenler var. Size danışayım dedim.
Benim Intel H55 markalı bir anakartım var. Xeon X3440 işlemcisini almak istiyorum. (Oyun için) Uygun mudur? Uygun değilse X3440 işlemcisine uygun bir anakart söyler misiniz? (Git şunu al şu daha iyi falan demeyin, bu işlemciyi alacağım uygun anakart arıyorum.)
www.technopat.net
Soketler aynı zaten. H55 ile X3440 ikilisi de satıyor Atom Bilişim.
Benim Intel H55 markalı bir anakartım var. Xeon X3440 işlemcisini almak istiyorum. (Oyun için) Uygun mudur? Uygun değilse X3440 işlemcisine uygun bir anakart söyler misiniz? (Git şunu al şu daha iyi falan demeyin, bu işlemciyi alacağım uygun anakart arıyorum.)
www.technopat.net
Soketler aynı zaten. H55 ile X3440 ikilisi de satıyor atom bilişim.
www.technopat.net
Soketler aynı zaten. H55 ile X3440 ikilisi de satıyor atom bilişim.