S Sabır Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 89 23 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar 1030 almayı düşünüyorum bilgisayarıma uyuyor mudur? Uymuyorsa veya öneriniz varsa yazarsanız sevinirim. Şu anki ekran kartım GT 710 2 GB.
Arkadaşlar 1030 almayı düşünüyorum bilgisayarıma uyuyor mudur? Uymuyorsa veya öneriniz varsa yazarsanız sevinirim. Şu anki ekran kartım GT 710 2 GB.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 23 Kasım 2020 #2 Bilgisayarınızı bilmeden bilgisayarınıza uyup uymayacağını nasıl bilelim. Ama büyük ihtimalle olacaktır. İşlemci modelinizi yazın.
Bilgisayarınızı bilmeden bilgisayarınıza uyup uymayacağını nasıl bilelim. Ama büyük ihtimalle olacaktır. İşlemci modelinizi yazın.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #3 Ya ama yıldık şu konulardan. Öğrenin artık soru soruyorsanız sisteminizi de yazın.
S Sabır Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 89 23 Kasım 2020 #4 exTypen dedi: Bilgisayarınızı bilmeden bilgisayarınıza uyup uymayacağını nasıl bilelim. Ama büyük ihtimalle olacaktır. İşlemci modelinizi yazın. Genişletmek için tıkla... Hamza Ensar Sağlam dedi: Ya ama yıldık şu konulardan. Öğrenin artık soru soruyorsanız sisteminizi de yazın. Genişletmek için tıkla... Anakart-Intel H55 mobil anakart diye geçiyor. İşlemci-Intel Core i5 560M. RAM-8 GB 1333 HZ DDR3. Ekran kartı-GT 710. SSD+harddisk. Olmazsa tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
exTypen dedi: Bilgisayarınızı bilmeden bilgisayarınıza uyup uymayacağını nasıl bilelim. Ama büyük ihtimalle olacaktır. İşlemci modelinizi yazın. Genişletmek için tıkla... Hamza Ensar Sağlam dedi: Ya ama yıldık şu konulardan. Öğrenin artık soru soruyorsanız sisteminizi de yazın. Genişletmek için tıkla... Anakart-Intel H55 mobil anakart diye geçiyor. İşlemci-Intel Core i5 560M. RAM-8 GB 1333 HZ DDR3. Ekran kartı-GT 710. SSD+harddisk. Olmazsa tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.