N Nedim Aygün Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 7 6 Ağustos 2020 #1 Kullandığım anakart Intel H55 ve ben RX550 alacağım uyumlu mudur?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 6 Ağustos 2020 #11 Nedim Aygün dedi: soğutucuma nereden bakacam peki Genişletmek için tıkla... İşlemcinin üzerinde fan vardır. Üzerinde intel yazıyorsa stok fandır. Bu konuları bilmiyorsanız kasanın içinden görüntü ekleyin. Artı 0 Eksi
Nedim Aygün dedi: soğutucuma nereden bakacam peki Genişletmek için tıkla... İşlemcinin üzerinde fan vardır. Üzerinde intel yazıyorsa stok fandır. Bu konuları bilmiyorsanız kasanın içinden görüntü ekleyin.
Kadircginiz Centipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 Nedim Aygün dedi: Kullandığım anakart Intel H55 ve ben RX550 alacağım uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Dostum Merhaba Bende rx550 almayı düşünüyorum sen aldın mı Eğer Aldıysan Bir sıkıntı çıktı mı. Nedim Aygün dedi: Kullandığım anakart Intel H55 ve ben RX550 alacağım uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Dostum Merhaba Bende Almayı Düşünüyorum Sen Aldın mı Aldıysan Bir sıkıntı Çıktı mı. Artı 0 Eksi
Nedim Aygün dedi: Kullandığım anakart Intel H55 ve ben RX550 alacağım uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Dostum Merhaba Bende rx550 almayı düşünüyorum sen aldın mı Eğer Aldıysan Bir sıkıntı çıktı mı. Nedim Aygün dedi: Kullandığım anakart Intel H55 ve ben RX550 alacağım uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Dostum Merhaba Bende Almayı Düşünüyorum Sen Aldın mı Aldıysan Bir sıkıntı Çıktı mı.