Intel H55'e GTX 1060 uyar mı?

Aldığımda bu işlemci olacak darboğaz yapması ekran kartına bir zarar verir mi? 1 ay içinde Ryzen 3 2200G'ye geçeceğim yani bu zaman içerisinde zarar olur mu ekran kartında?

Darboğazın zararı yok, madem 1 ay sonra yeni sisteme geçeceksiniz kullanın gitsin öyle :) En fazla ekran kartından tam performans yararlanamazsınız.

Darboğazın zararı yok, madem 1 ay sonra yeni sisteme geçeceksiniz kullanın gitsin öyle :) En fazla ekran kartından tam performans yararlanamazsınız.
İşlemcimi tam belirleyemedim bu ana kart için herhangi bir işlemci önerebilir misiniz? Ekran kartını tam kapasitede çalıştırabilecek.

İşlemcimi tam belirleyemedim bu anakart için herhangi bir işlemci önerebilir misiniz? Ekran kartını tam kapasitede çalıştırabilecek.

GTX1060'a darboğaz yaptırmayacak olan işlemci o nesilde çok az. X3440 veya X3470 bakabilirsiniz, stabil bir Overclock ile daha da iyi olur.

Sadece anakart için mi o bütçe yoksa işlemci ve anakart için mi? B450 - B550 anakartlar özellikle ikinci elde bulunur.
Evet ve ayrıca fikrimi değiştirdim MSI Armor GTX 1060 6Gb ana kartıma uygun mudur? Pek bilmiyorum da ayrıntı bu konularda kusura bakma meşgul ediyorum senide.

Evet ve ayrıca fikrimi değiştirdim MSI Armor GTX 1060 6Gb ana kartıma uygun mudur? Pek bilmiyorum da ayrıntı bu konularda kusura bakma meşgul ediyorum senide.
Ve 400W yeterli mi acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı