Aldığımda bu işlemci olacak darboğaz yapması ekran kartına bir zarar verir mi? 1 ay içinde Ryzen 3 2200G'ye geçeceğim yani bu zaman içerisinde zarar olur mu ekran kartında?Uyar fakat o işlemci ile darboğaz olur.
Aldığımda bu işlemci olacak darboğaz yapması ekran kartına bir zarar verir mi? 1 ay içinde Ryzen 3 2200G'ye geçeceğim yani bu zaman içerisinde zarar olur mu ekran kartında?
İşlemcimi tam belirleyemedim bu ana kart için herhangi bir işlemci önerebilir misiniz? Ekran kartını tam kapasitede çalıştırabilecek.Darboğazın zararı yok, madem 1 ay sonra yeni sisteme geçeceksiniz kullanın gitsin öyleEn fazla ekran kartından tam performans yararlanamazsınız.
İşlemcimi tam belirleyemedim bu anakart için herhangi bir işlemci önerebilir misiniz? Ekran kartını tam kapasitede çalıştırabilecek.
O zaman ana kartı değiştireceğim. Ryzen 3 2200G ve GTX 1060 3Gb için önerebileceğiniz bir ana kart var mıdır bütçem 2.000 civarlarında.GTX1060'a darboğaz yaptırmayacak olan işlemci o nesilde çok az. X3440 veya X3470 bakabilirsiniz, stabil bir Overclock ile daha da iyi olur.
Evet ve ayrıca fikrimi değiştirdim MSI Armor GTX 1060 6Gb ana kartıma uygun mudur? Pek bilmiyorum da ayrıntı bu konularda kusura bakma meşgul ediyorum senide.Sadece anakart için mi o bütçe yoksa işlemci ve anakart için mi? B450 - B550 anakartlar özellikle ikinci elde bulunur.
Ve 400W yeterli mi acaba?Evet ve ayrıca fikrimi değiştirdim MSI Armor GTX 1060 6Gb ana kartıma uygun mudur? Pek bilmiyorum da ayrıntı bu konularda kusura bakma meşgul ediyorum senide.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.