Kaymakk Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ekim 2024 #1 RAM 16 GB 1600 MHz İşlemci Intel Core 5 3570 Intel H61 anakarta BIOS güncellemesi yapmak istiyorum fakat bulamadım. Yardım edebilir misiniz?
Unliot Attopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 54 Çözümler 1 20 Ekim 2024 #2 Kaymakk dedi: Intel H61 anakarta BIOS güncellemesi yapmak istiyorum fakat bulamadım. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2333641 Genişletmek için tıkla... Intel 61 chipsetli olan anakartlarin çok nadir vardır BIOS Update anonim markalar oluyor genelde Gigabyte MSI ASUS gibi markalarin oluyor BIOS Update diğer markalar fabrika çıkışında başka güncelleme gelmiyor uğraşmayın bozarsiniz sistem açılmaz.
Kaymakk dedi: Intel H61 anakarta BIOS güncellemesi yapmak istiyorum fakat bulamadım. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2333641 Genişletmek için tıkla... Intel 61 chipsetli olan anakartlarin çok nadir vardır BIOS Update anonim markalar oluyor genelde Gigabyte MSI ASUS gibi markalarin oluyor BIOS Update diğer markalar fabrika çıkışında başka güncelleme gelmiyor uğraşmayın bozarsiniz sistem açılmaz.