Intel Harici USB'ler için GenericUSBXHCI.kext Güncellemesi

Makaleler
60
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere GenericUSBXHCI.kext 10.11 üzeri kullanamıyorduk zira kernel panic veriyordu. Ancak yeni güncelleme ile beraber 10.11 üzeri sistemlerde Intel harici ( İntel yerleşik olarak çalıştığından bunun için herhangi bir kexte gerek yok.) USB sürücüleri ( Asmedia ) kullabileceğiz. Ayrıca bu güncelleme 100 serisi anakartlar içinde 3.parti USB portlarını sorunsuz çalıştırıyor. BU güncelleme ile USB 3.0 ve USB 3.1 portlarını kullanabilirsiniz.

Not: Asus Z170 Deluxe ile denememde USB 3.0 ve USB 3.1 portları tanıdı. (USB 2.0 ve USB 3.0 diskler ile denedim.)
Not 2: Bu sürüm final sürüm değil. Denediğinizde çalışmayabilir. ( H67N ve X58 üzerindeki NEC/Renesas 3rd Party USB 3.0 ile çalışmadığı rapor edilmiş ) Çalışmazsa umudunuz kırılmasın, yakında fnal sürümü gelir.

Kurulum: Kext Beast ile Library / Extensions içine kurulumunu yapın. Kext Wizard ile rebuild cache yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatın.

İndirme Linki:
RehabMan-Generic-USB3-2015-1215.zip

teşekkürler, uzun zamandır bunu bekliyordum, o yüzden el capitan'a geçemiyordum.

msi x79a-GD45 plus üzerindeki NEC® D720202 usb 3 ile çalıştı, sadece system info'da usb 3 diye birşey görünmüyor. Bir de usbyi ilk takışta tanımıyor, çıkarıp tekrar takınca tanıyor. zaten yosemitede de 2. takışta tanıyor. System info'da görünmemesi sorun değilse sorun yok gibi..

chipset HM65 usb uPD720200 USB 3.0 ile çalışmadı yazmıştım ama temiz kurulum yaptıktan sonra Kext Beast ile Library / Extensions içine kurulumunu yapıp Kext Wizard ile rebuild cache yaptım ve şuan usb 3.0 çalışıyor. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı