Enes0689 Hectopat Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2015 #1 Asus X54C model leptopun, ekran kartı boyutunu nasıl ayarlıyabilirim. Üstündeki Ekran kartı İntell HD3000 BIOS gelişmiş ayarlarda bulamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2015
Asus X54C model leptopun, ekran kartı boyutunu nasıl ayarlıyabilirim. Üstündeki Ekran kartı İntell HD3000 BIOS gelişmiş ayarlarda bulamıyorum.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 16 Ağustos 2015 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberi izleyerek yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberi izleyerek yapabilirsiniz.
Enes0689 Hectopat Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2015 #3 İşte benim BİOS ekranım böyle değil. Bu videoyu izledikten sonra yapıla bildiğini fark ettim. ama benim BİOS ekranım böyle;
İşte benim BİOS ekranım böyle değil. Bu videoyu izledikten sonra yapıla bildiğini fark ettim. ama benim BİOS ekranım böyle;
S Silinen üye 65541 Ziyaretçi 16 Ağustos 2015 #4 Enes0689 dedi: İşte benim BİOS ekranım böyle değil. Bu videoyu izledikten sonra yapıla bildiğini fark ettim. ama benim BİOS ekranım böyle; Genişletmek için tıkla... Bence ilk önce yazım hatanı düzelt ceza alacaksın. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2015
Enes0689 dedi: İşte benim BİOS ekranım böyle değil. Bu videoyu izledikten sonra yapıla bildiğini fark ettim. ama benim BİOS ekranım böyle; Genişletmek için tıkla... Bence ilk önce yazım hatanı düzelt ceza alacaksın.