Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 15 Haziran 2024 #1 Laptopumda Intel HD 3000 ekran kartı var ve bunun VRAM'ini herhangi bir şekilde BIOS'tan yükseltebileceğimi öğrendim. Bunu yapabilmem mümkün mü?
Laptopumda Intel HD 3000 ekran kartı var ve bunun VRAM'ini herhangi bir şekilde BIOS'tan yükseltebileceğimi öğrendim. Bunu yapabilmem mümkün mü?
Luron Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 637 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 Flarizm dedi: Laptopumda Intel HD 3000 ekran kartı var ve bunun VRAM'ini herhangi bir şekilde BIOS'tan yükseltebileceğimi öğrendim. Bunu yapabilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Çok bir yararı olmaz. Artı 0 Eksi
Flarizm dedi: Laptopumda Intel HD 3000 ekran kartı var ve bunun VRAM'ini herhangi bir şekilde BIOS'tan yükseltebileceğimi öğrendim. Bunu yapabilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Çok bir yararı olmaz.
KS KS Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 20 Haziran 2024 #3 Luron dedi: Çok bir yararı olmaz. Genişletmek için tıkla... hocam sorum o anlamda değildi ama siz bilirsiniz. Artı 0 Eksi
Luron dedi: Çok bir yararı olmaz. Genişletmek için tıkla... hocam sorum o anlamda değildi ama siz bilirsiniz.