Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 4 Ekim 2022 #1 VRAM'i yükseltmek istiyorum internette Regedit'ten çözümler var ama hiçbiri işe yaramadı. Harici GPU GeForce 610M 1 GB.
VRAM'i yükseltmek istiyorum internette Regedit'ten çözümler var ama hiçbiri işe yaramadı. Harici GPU GeForce 610M 1 GB.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.218 Çözümler 86 4 Ekim 2022 #2 VRAM gerektiğinde RAM'den alıyor. Arttırsan ne yapacaksın?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 4 Ekim 2022 #3 Vram donanımsal.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 4 Ekim 2022 #4 Hououin Kyouma dedi: VRAM gerektiğinde RAM'den alıyor. Arttırsan ne yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Paylaşılan kısmı arttırabilir miyim ?
Hououin Kyouma dedi: VRAM gerektiğinde RAM'den alıyor. Arttırsan ne yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Paylaşılan kısmı arttırabilir miyim ?
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 4 Ekim 2022 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Modlu driver kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Modlu driver kurun.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #6 BIOS'tan ayarlayabilirsin ASUS anakartlarda oluyor genelde diğer anakartları kullanmadım için bilmiyorum ASUS anakart kullanıyor isen BIOS'tan bir resim atarsan yardımcı olurum.
BIOS'tan ayarlayabilirsin ASUS anakartlarda oluyor genelde diğer anakartları kullanmadım için bilmiyorum ASUS anakart kullanıyor isen BIOS'tan bir resim atarsan yardımcı olurum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.218 Çözümler 86 4 Ekim 2022 #7 Eskilerdenn dedi: Paylaşılan kısmı arttırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Arttırabilirsen ne fark edecek?
Eskilerdenn dedi: Paylaşılan kısmı arttırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Arttırabilirsen ne fark edecek?
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 4 Ekim 2022 #8 Hououin Kyouma dedi: Arttırabilirsen ne fark edecek? Genişletmek için tıkla... Windowsta biraz daha hızlı olsun diye.
Hououin Kyouma dedi: Arttırabilirsen ne fark edecek? Genişletmek için tıkla... Windowsta biraz daha hızlı olsun diye.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #9 Eskilerdenn dedi: Windows'ta biraz daha hızlı olsun diye. Genişletmek için tıkla... VRAM hız artırmaz.
Eskilerdenn dedi: Windows'ta biraz daha hızlı olsun diye. Genişletmek için tıkla... VRAM hız artırmaz.