Intel HD 3000 Windows 11 de çalışır mı?

Kanser olursunuz hocam mavi ekrandan bende bypass etim ama direk Windows 10'a döndüm.

Windows 10 SSD ile iyi gidiyor RAM kullanımı da normal ama Windows 11 yaparsam her şey tersine mi döner?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef sadece Microsoft'un sitesinde var ama güncelleme yaptıysanız otomatik gelmiş olması lazım.

Güncelleme yapınca siyah ekrana düşüyor ilk başta öyle yaptım formatla zor driver kurdum.

Windows 10 SSD ile iyi gidiyor RAM kullanımıda normal ama Windows 11 yaparsam her şey tersine mi döner

Bence işler tersine döner. En uygun hali 7.nesilde denemiştim kendini zor toparlıyordu. (i3 ya da i5 7.nesil olması lazım) Windows 11 LTSC çıkarsa o zaman şansınızı deneyin.

Bence işler tersine döner. En uygun hali 7.nesilde denemiştim kendini zor toparlıyordu. (i3 ya da i5 7.nesil olması lazım) Windows 11 LTSC çıkarsa o zaman şansınızı deneyin.

i7 2620M Intel HD 3000 var.

i7 2620M Intel HD 3000 var.

Kullanılmaz değil sürücü hatasına çok maruz kalırsınız. Her bilgisayarda olacak diye bir kaide yok ama 8.nesil okuldaki bilgisayarlarda bile düzgün yükseltme yapılamadıgından tüplü televizyon gibi duruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…