Intel HD 3000'e Overclock Yapılır mı?

cgrts06

Hectopat
Yer
Ankara
Selam abiler benim bilgisayarım grundig modeli gnb 1554 a1 i3 bilgisayarımın ekran kartı intel hd 3000. Buna overclock yapılabilir mi, olursa nasıl olur, hangi programla olur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ekran kartına Overclock yapsan bile sana getirisi olmaz. Riske girmeye değmez anlayacağın.

Kardeş bazı forum sitelerini okuyorum adamlar "overclock yaptım bayağı performans arttı falan ya da tümleşik ekran kartından bu kadarını beklemezdim" gibi cümleler paylaşmışlar. Onun için şu anda fast and furious showdown diye bir oyun var, oyun 1 gb grafikleri de iyi sayılmaz bu oyunu ben 17 fps de oynuyorum. Yani overclock olmasa bile başka şekilde performans artışı sağlayamaz mıyım?

Hadi ekran kartını geçtim, sen laptopa nasıl overclock yapıp soğutacaksın. Bir de ekran kartına OC yapıcam diyorsun. Performans artışı sağlamak istiyorsan temiz Windows 8.1 kur, tozunu al, termal macununu yenile.

Ne yaparsan yap bu ekran kartıyla oyun oynaman zor.

Peki bu ekran kartı için önerecek oyununuz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…