Intel HD 4000 Driver Sorunu

Ekran kartı kısmında takılıyor. Usbden açabiliyorumda harddisk ile açamadım daha.

Bootloader silip yeniden yükledim ve intel kextlerinide yeniden yükledim ama harddisk bootloader ile inteli iptal etsem bile açamıyorum.

Arkadaşlar konu güncel hala. Tekrar kurdum fakat açamıyorum Usb'dende. Single User ile GeForce ve NVDA kextlerini sildim ama yine açamıyorum

-x GraphicsEnabler=Yes veNo komutlarını denedim ama açamadım. Nvidia´yı iptal edebilecek komut var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal makinede zaten mac var. Hem ben zamanında iAtkos ML2 kurmuştum ve ekran kartı çok iyi çalışıyordu. HDMI da çalışıyordu. Mavericksde sorun yaşıyorum sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklemedim. Sadece Clover Configuraor ile girdiğim İD. 10.9.3 sürümü yüklü.
Ben de tanıtamadım hocam. .raw dosyasını yazdırdıktan sonra ekran kartı kextlerini USB'nin içinden sildiniz mi? Kurulum yaparken GraphicsEnabler'i Yes mi yaptınız No mu? Bir de Clover Configurator'a o kodu tam olarak nasıl girdiğinizi anlatabilir misiniz hocam? Hatta video bile olabilir. Ben uzun zamandır tanıtamadım da HD 4000'i.

Ben de tanıtamadım hocam. .raw dosyasını yazdırdıktan sonra ekran kartı kextlerini USB'nin içinden sildiniz mi? Kurulum yaparken GraphicsEnabler'i Yes mi yaptınız No mu? Bir de Clover Configurator'a o kodu tam olarak nasıl girdiğinizi anlatabilir misiniz hocam? Hatta video bile olabilir. Ben uzun zamandır tanıtamadım da HD 4000'i.
Girdiğim kodları hatırlamıyorum uzun süre önce kurdum ama NVIDIA kextlerini sildim. Ama Intel kextlerine dokunmadım eğer sizinki de aynı işlemciyse TeamViewer ile yardımcı olabilirim.

Girdiğim kodları hatırlamıyorum uzun süre önce kurdum ama NVIDIA kextlerini sildim. Ama Intel kextlerine dokunmadım eğer sizinki de aynı işlemciyse TeamViewer ile yardımcı olabilirim.
Zaten mevcut konum var hocam bakabilirsiniz.
Intel kextleri silmezsem kuruluma geçemiyorum. Silince kurulabiliyor. Yapamadığım kısım ise clover configurator ayarı. Teamveawer kurayım ama ekran kartı ayarlı değilken masaüstünü görebilir misiniz bilmiyorum.
Casper Mavericks HD 4000 Tanıtma Sorunu | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı