Intel HD 4000'e GPU Boost yapılabilir mi?

Ardawai

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
💻 Excalibur G870.1245 | i5 12450H | RTX 4050 6GB | 24GB (16+8) DDR4
Merhaba, sistemimde Intel HD 4000 ekran kartı bulunmakta. Bu ekran kartına GPU Boost nasıl yapabilirim? GPU Boost destekliyor sanırsam ve BIOS ayarlarından da VRAM arttırılıyormuş doğru mudur?

Screenshot_3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende i5 4200M var aynı grafik birimi onda da mevcut bildiğim kadarıyla biosunuz da var grafik birimi ile ayarlar o bölgeden VRAM değerini arttırabiliyorsunuz azaltabiliyorsunuz fakat öyle kafaya göre arttırılmıyor RAM miktarına göre seçenekler açılıyordu sanırım bi biosu kontrol edin konfigürasyon ayarlarına bakın .

Bende i5 4200M var aynı grafik birimi onda da mevcut bildiğim kadarıyla biosunuz da var grafik birimi ile ayarlar o bölgeden VRAM değerini arttırabiliyorsunuz azaltabiliyorsunuz fakat öyle kafaya göre arttırılmıyor RAM miktarına göre seçenekler açılıyordu sanırım bi biosu kontrol edin konfigürasyon ayarlarına bakın .
Bir de size şey diyeceğim benim bilgisayarım Grundig gnb1562 pegatron p023 biosuna sahip ve 2012 güncel yeni güncellemesi hakkında bende bir bios pegatron p023 winrarı var. bios bunun için usb bellekle mi güncelleyeceğim biosum güncel değil, ram miktarı seçeneğine gelirsek 16gb ram var ne kadar arttırılabilir işlemcim de i7 3540m. @Kagan3496
Screenshot_4.png

Bir de size şey diyeceğim benim bilgisayarım Grundig gnb1562 pegatron p023 biosuna sahip ve 2012 güncel yeni güncellemesi hakkında bende bir bios pegatron p023 winrarı var. bios bunun için usb bellekle mi güncelleyeceğim biosum güncel değil, ram miktarı seçeneğine gelirsek 16gb ram var ne kadar arttırılabilir işlemcim de i7 3540m. @Kagan3496 Eki Görüntüle 1774909
Şuan bir bilgim yok benim 6 gb ram var kullanılabilir olarak 1500 MB hd grafik alıyor biosunu güncelleyin ve ayarları kontrol edin orada sistem size en son ne kadar verebiliyorsunuz gösterecektir tabi o ayar mevcutsa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı