JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 24 Şubat 2021 #2 Tabi ki R7 250. Karşılaştırma söz konusu bile değil.
ALbedo xd Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #3 Intel ekran kartları ile Ultra ayarlarda çok düşük FPS oynarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Intel ekran kartları ile Ultra ayarlarda çok düşük FPS oynarsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 24 Şubat 2021 #4 R7 250 tabii ki.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Şubat 2021 #5 Bunu sormayın bile İntel HD yi seven var mı acaba?
Furkan059 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 24 Şubat 2021 #6 JenLedger dedi: Tabi ki R7 250. Karşılaştırma söz konusu bile değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. ALbedo xd dedi: Intel ekran kartları ile Ultra ayarlarda çok düşük FPS oynarsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun açabildiğini bilmiyordum. kratosdeniz dedi: R7 250 tabii ki. Genişletmek için tıkla... 407144 dedi: Bunu sormayın bile Intel HD'yi seven var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Eminim yok. Bu konularda hiçbir bilgiye sahip olmayan bir arkadaşımla iddaya girmiştim. Cevaplarınız teşekkür ederim.
JenLedger dedi: Tabi ki R7 250. Karşılaştırma söz konusu bile değil. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. ALbedo xd dedi: Intel ekran kartları ile Ultra ayarlarda çok düşük FPS oynarsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun açabildiğini bilmiyordum. kratosdeniz dedi: R7 250 tabii ki. Genişletmek için tıkla... 407144 dedi: Bunu sormayın bile Intel HD'yi seven var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Eminim yok. Bu konularda hiçbir bilgiye sahip olmayan bir arkadaşımla iddaya girmiştim. Cevaplarınız teşekkür ederim.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 24 Şubat 2021 #7 İddaa olduğunu tahmin etmiştim. Intel HD 4600'ü olan arkadaşınız sanırım. Kendisi anca daha az enerji harcamasıyla övünebilir.
İddaa olduğunu tahmin etmiştim. Intel HD 4600'ü olan arkadaşınız sanırım. Kendisi anca daha az enerji harcamasıyla övünebilir.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Şubat 2021 #8 Furkan059 dedi: Biliyorum. Oyun açabildiğini bilmiyordum. Eminim yok. Bu konularda hiçbir bilgiye sahip olmayan bir arkadaşımla iddaya girmiştim. Cevaplarınız teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınıza deyin bunları savunursa linç yer.
Furkan059 dedi: Biliyorum. Oyun açabildiğini bilmiyordum. Eminim yok. Bu konularda hiçbir bilgiye sahip olmayan bir arkadaşımla iddaya girmiştim. Cevaplarınız teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınıza deyin bunları savunursa linç yer.
ALbedo xd Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #9 Furkan059 dedi: Biliyorum. Oyun açabildiğini bilmiyordum. Eminim yok. Bu konularda hiçbir bilgiye sahip olmayan bir arkadaşımla iddaya girmiştim. Cevaplarınız teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıpda 14 15 FPS oynatmasındansa, hiç oynamamak daha iyi
Furkan059 dedi: Biliyorum. Oyun açabildiğini bilmiyordum. Eminim yok. Bu konularda hiçbir bilgiye sahip olmayan bir arkadaşımla iddaya girmiştim. Cevaplarınız teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Oyunu açıpda 14 15 FPS oynatmasındansa, hiç oynamamak daha iyi