İntel HD 530 Performansı

• Konuyu başlatan İnanç Can
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 7.259
İ

İnanç Can

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. Skylake işlemcilerin içerisinde bulunan HD 530 grafik birimleri bütün Skylake işlemcilerde aynı mı ?
Örnek olarak : i3 6100'ün içerisindeki ile i5 6500'ün içerisindeki aynı performansı mı verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet aynı performansı verir.
Herhan gibi bir harici ekran kartı ile karşılaştırcak olur isek hangi harici karta tekabül eder bu HD 530.

Apu sistem ile League Of Legends adlı oyunda 80 Fps civarı almışlardı. Bu HD 530 da 80 Fps civarı alıyor. Ama Apu sistem GTA 5 açabiliyor bu HD 530 da açar mı ?

1080p'de 24-25 fps civarı alırsınız. 720p'de ise akıcı şekilde oynayabilirsiniz.

Buyrun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HD 530'da GTA V'i açar ama karşılığı olarak bir harici kart R7 240 gibi görünüyor.
Sizce GTA 5 Full Hd çözünürlükde yanı 1080P'de en düşük ayarlarda kaç Fps de oynatır bi fikriniz var mı acaba ?

1080p'de 24-25 fps civarı alırsınız. 720p'de ise akıcı şekilde oynayabilirsiniz.

Buyrun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim. Ekran kartı hariç alacağım sistemimi 2 ay kadar HD530 ile idare ettikden sonra R9 390 eklemeyi düşünüyorum. 2 ay beni idare edebilcek güçde bir Grafik birimiymiş. Yardımlarınız için saolun.

Sizce GTA 5 Full Hd çözünürlükde yanı 1080P'de en düşük ayarlarda kaç Fps de oynatır bi fikriniz var mı acaba ?

Teşekkür ederim. Ekran kartı hariç alacağım sistemimi 2 ay kadar HD530 ile idare ettikden sonra R9 390 eklemeyi düşünüyorum. 2 ay beni idare edebilcek güçde bir Grafik birimiymiş. Yardımlarınız için saolun.
Bu videoda normal ayarlarda oynamışlar. Normal acaba en düşük ayar mı oluyor? Steam hesabımda oyuna sahibim ancak bilgisayarımın yetersizliğinden dolayı oyunu oynayamadım bile.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı