A Abdurrahmanİpek Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2016 #1 Merhaba bilen cevap verirse çok sevinirim. Net bir şekilde soruyum laptobun İntel grafik bağdaştırıcılarını devre dışı bıraksam harici ekran kartı devamlı aktif olur mu? Sorun çıkarır mı? Acil cevap lütfen! Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2016
Merhaba bilen cevap verirse çok sevinirim. Net bir şekilde soruyum laptobun İntel grafik bağdaştırıcılarını devre dışı bıraksam harici ekran kartı devamlı aktif olur mu? Sorun çıkarır mı? Acil cevap lütfen!
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2016 #2 Hayır. Siyah bir ekran ile karşılaşırsın.
K Kingsefa01 Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2017 #3 JaroxJamaica dedi: Hayır. Siyah bir ekran ile karşılaşırsın. Genişletmek için tıkla... Aynen benim öyle oldu şimdi karsımda siyah ekran var nasıl ekranı alabilirim yardım edebilirmisiniz?
JaroxJamaica dedi: Hayır. Siyah bir ekran ile karşılaşırsın. Genişletmek için tıkla... Aynen benim öyle oldu şimdi karsımda siyah ekran var nasıl ekranı alabilirim yardım edebilirmisiniz?
Alper Özmen Hectopat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #4 Bende Intel HD Graphics 4000 devre dışı bıraktığımda siyah ekran olmamıştı. Ekran çok kötü kalitede ve çözünürlükte açılmıştı.
Bende Intel HD Graphics 4000 devre dışı bıraktığımda siyah ekran olmamıştı. Ekran çok kötü kalitede ve çözünürlükte açılmıştı.