Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #1 Merhaba, Arma 3 aldım, Intel HD Graphics 3000 CPU oyunu kaldırır mı? Veya optimizasyonu vs. oyuncu aktifliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba, Arma 3 aldım, Intel HD Graphics 3000 CPU oyunu kaldırır mı? Veya optimizasyonu vs. oyuncu aktifliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 31 Ekim 2020 #2 Optimizasyon biraz kötü. 20 FPS civarlarında değişir 720P low ayarlarda. Eğer diğer bileşenler iyi ise 30-40 olur.
Optimizasyon biraz kötü. 20 FPS civarlarında değişir 720P low ayarlarda. Eğer diğer bileşenler iyi ise 30-40 olur.
Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #3 ableben dedi: Optimizasyon biraz kötü. 20 FPS civarlarında değişir 720P Low ayarlarda. Eğer diğer bileşenler iyi ise 30-40 olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş vs. olmadan iyi RP yapılır mı, veya iade etmeli miyim? Bu arada laptop kullanmıyorum.
ableben dedi: Optimizasyon biraz kötü. 20 FPS civarlarında değişir 720P Low ayarlarda. Eğer diğer bileşenler iyi ise 30-40 olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş vs. olmadan iyi RP yapılır mı, veya iade etmeli miyim? Bu arada laptop kullanmıyorum.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 31 Ekim 2020 #4 Bence iade edin. Tatmin edici performans vermez.
Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #5 ableben dedi: Bence iade edin. Tatmin edici performans vermez. Genişletmek için tıkla... Peki, onun yerine hangi oyunu almalıyım?
ableben dedi: Bence iade edin. Tatmin edici performans vermez. Genişletmek için tıkla... Peki, onun yerine hangi oyunu almalıyım?
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 31 Ekim 2020 #6 Y451 dedi: Peki, onun yerine hangi oyunu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Nasıl oyunlar tercih ettiğinizi veya diğer bileşenlerinizi bilmiyorum. Şu an HD 3000 ölü. Çok eski oyunlar oynanabilir.
Y451 dedi: Peki, onun yerine hangi oyunu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Nasıl oyunlar tercih ettiğinizi veya diğer bileşenlerinizi bilmiyorum. Şu an HD 3000 ölü. Çok eski oyunlar oynanabilir.
Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #7 ableben dedi: Nasıl oyunlar tercih ettiğinizi veya diğer bileşenlerinizi bilmiyorum. Şu an HD 3000 ölü. Çok eski oyunlar oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında, L4D2, TF2, H1Z1 gibi oyunlarda iyi performans alıyorum. Ultra ayarlarda oynasam bile, kasmıyor.
ableben dedi: Nasıl oyunlar tercih ettiğinizi veya diğer bileşenlerinizi bilmiyorum. Şu an HD 3000 ölü. Çok eski oyunlar oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında, L4D2, TF2, H1Z1 gibi oyunlarda iyi performans alıyorum. Ultra ayarlarda oynasam bile, kasmıyor.
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 31 Ekim 2020 #8 Y451 dedi: Peki, onun yerine hangi oyunu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarla oynayacak iseniz Terraria, Among Us gibi düşük sistemli oyunlar olabilir. Save 20% on Among Us on Steam An online and local party game of teamwork and betrayal for 4-15 players...in space! store.steampowered.com Terraria Steam'de Kaz, savaş, keşfet, inşa et! Bu heyecan dolu macera oyununda hiçbir şey imkansız değil. Ayrıca Dörtlü Paket de mevcuttur! store.steampowered.com
Y451 dedi: Peki, onun yerine hangi oyunu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarla oynayacak iseniz Terraria, Among Us gibi düşük sistemli oyunlar olabilir. Save 20% on Among Us on Steam An online and local party game of teamwork and betrayal for 4-15 players...in space! store.steampowered.com Terraria Steam'de Kaz, savaş, keşfet, inşa et! Bu heyecan dolu macera oyununda hiçbir şey imkansız değil. Ayrıca Dörtlü Paket de mevcuttur! store.steampowered.com
Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #9 Arch or Not dedi: Hocam arkadaşlarla oynayacak iseniz Terraria, Among Us gibi düşük sistemli oyunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Terraria aldım ama, Among Us oyununu çok sevmiyorum.
Arch or Not dedi: Hocam arkadaşlarla oynayacak iseniz Terraria, Among Us gibi düşük sistemli oyunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Terraria aldım ama, Among Us oyununu çok sevmiyorum.
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 31 Ekim 2020 #10 Y451 dedi: Terraria aldım ama, Among Us oyununu çok sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ETS 2 alabilirsin Online olmasa da güzel oyun öneririm. GTA SA'da olabilir.
Y451 dedi: Terraria aldım ama, Among Us oyununu çok sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ETS 2 alabilirsin Online olmasa da güzel oyun öneririm. GTA SA'da olabilir.