Çözüldü Intel HD Grafik Sürücü Doğrulama Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Glompf

Kilopat
Daha fazla  
Intel grafik sürücüsünü güncellerken bu hata ile karşılaşıyorum.

Untitled.png

Temiz bir kurulum yapmak için DDU ile Intel grafik sürücüsünü kaldırsam ekran kararması veya ekranın gelmemesi gibi herhangi bir problem yaşar mıyım? NVIDIA olsa korkmam ama Intel olunca biraz çekiniyorum.

Çözüm
Tabi ki hemen belirteyim.
Bu hata sonucu DDU ile Intel HD Graphic sürücülerini bilgisayarımdan kaldırdım ve bilgisayarı yeniden başlattım. Hemen akabinde Intel'in sitesinden Sürücü ve Destek Asistanını kullanarak sürücü güncellemesini sorunsuz bir şekilde yaptım böylece problemim çözüldü.
Sanırım yanlış sürücü seçiyorsunuz. İşlemciniz nedir? Linke beraber bakalım.
Yanlış sürücü seçme gibi bir durumumun olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü Intel'in sitesinden Sürücü ve Destek Asistanını kullanarak otomatik tarama sonucu güncelleme yapıyordum.
Güncelleme sonucunda dediğim hata ile karşılaştım.

İşlemcim ise;
  • Intel Core i5 7200U
  • Intel HD Graphics 620

Ek olarak sürücü güncelleme detayını göstereyim.

Adsız.png

Daha önce üreticinin sağladığı sürücüyü yüklediğin için izin vermiyor. DDU programıyla ile sürücüyü kaldırıp İntel'in sitesinden güncel sürücüyü indirip kur. Eğer olmazsa temiz kurulum yaparken interneti kesip kendi indirdiğin sürücüyü kur. Korkma sürücüyü kaldırsan bile temel görüntü sürücüsü çalışıyor ekran kararmaz.

Daha önce üreticinin sağladığı sürücüyü yüklediğin için izin vermiyor. DDU programıyla ile sürücüyü kaldırıp İntel'in sitesinden güncel sürücüyü indirip kur. Eğer olmazsa temiz kurulum yaparken interneti kesip kendi indirdiğin sürücüyü kur. Korkma sürücüyü kaldırsan bile temel görüntü sürücüsü çalışıyor ekran kararmaz.
Bazı arkadaşlar format atmak zorunda kaldım, ekran gelmedi gibi yorumlar yapmış diğer konularda DDU ile Intel sürücülerini temizlerken o yüzden sordum problem çıkar mı diye emin olmak için. :)
Yorumunuz için teşekkürler, DDU ile temizleyeceğim.

Bazı arkadaşlar format atmak zorunda kaldım, ekran gelmedi gibi yorumlar yapmış diğer konularda DDU ile Intel sürücülerini temizlerken o yüzden sordum problem çıkar mı diye emin olmak için. :)
Yorumunuz için teşekkürler, DDU ile temizleyeceğim.
Birebir aynı sorunu yaşadım daha geçen hafta bende yükledim. Bende i5 8250U var İntel'in sitesinden sürücüyü bulup indirdim. Temiz kurulum yaparken interneti kestim ki Windows eski sürüm kurmasın diye sonra başarıyla kuruldu. Şuan yaşadığım sorunların çoğu kayboldu.

Yardımlarınız için teşekkürler, sorunum çözülmüştür.

Tabi ki hemen belirteyim.
Bu hata sonucu DDU ile Intel HD Graphic sürücülerini bilgisayarımdan kaldırdım ve bilgisayarı yeniden başlattım. Hemen akabinde Intel'in sitesinden Sürücü ve Destek Asistanını kullanarak sürücü güncellemesini sorunsuz bir şekilde yaptım böylece problemim çözüldü.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı