Öncellikle merhaba, benim sorunum bilgisayarımda eskiden olan (Windows 8'de) ama şimdi olmayan intel kontrol panelinin yok olması. Ne yaptıysam gelmedi. Bütün güncel drıverları kurdum gelmedi, ihtiyacım var bu panele lütfen yardım edin
Olayı çözdüm !.
Çözüm: İlk olarak C:\WINDOWS\system32 ye gittim orda GfxUI adlı exe'yi çalıştırdım ve gelen seçeneklerden gelişmiş modda aç dedim ve video'daki ekrana ulaştım. İşinize yaradıysa ne mutlu bana. Bi de eski sürüm bi güncelleme yaptım ondan da kaynaklanıyo olabilir ama dediğimi yaparsanız olcaktır.
Aynı sorunu dün bende yaşadım. Yüksek ihtimal bende ki gibi 8.1'e güncelleyince olmuştur. Ben direkt lenovonun sitesinden 8.1 uyumlu hd 4000 driverini indirdikten sonra çözüldü. 8.1'e güncelledikten sonra bu tip sıkıntılar çıkabiliyor. Mesela benim PC'de pil tümleşik çıkarma resetleme gibi şansım yok. Güncelleme öncesi canavar gibi çalışan pil sonrasında şarj olmamaya başladı yine aynı şekilde güncelledim düzeldi. Sizde konuya bu yaklaşım ile bakarsanız sorununuzun çözüleceğini tahmin ediyorum.
Aynı sorunu dün bende yaşadım. Yüksek ihtimal bende ki gibi 8.1'e güncelleyince olmuştur. Ben direkt lenovonun sitesinden 8.1 uyumlu hd 4000 driverini indirdikten sonra çözüldü. 8.1'e güncelledikten sonra bu tip sıkıntılar çıkabiliyor. Mesela benim PC'de pil tümleşik çıkarma resetleme gibi şansım yok. Güncelleme öncesi canavar gibi çalışan pil sonrasında şarj olmamaya başladı yine aynı şekilde güncelledim düzeldi. Sizde konuya bu yaklaşım ile bakarsanız sorununuzun çözüleceğini tahmin ediyorum.
Yok zaten güncellemeyi denedim intel in güncelleme programını yükledim ve tarattım buldu. Ekran kartımın drıvırını indirdim kurdum sorun çözülür diye bekliyordum yine aynı. Sonra internetten baktım kontrol panel linkine intelin sitesindeki linkler çökmüştü. Başka yerlerdede windows 8.1 için bulamadım :/